Jarenlange samenwerking met congrescentrum Spant

Jarenlange samenwerking
Ruim 15 jaar geleden organiseerde CKC Seminars het eerste congres in het Spant. Sinsdien zijn we regelmatig terug gekeerd naar deze centrale locatie. Gezien de prettige samenwerking en de mooie resultaten, kwamen er steeds meer CKC congressen op de agenda te staan bij het Spant. Die groei is destijds uitgegroeid tot een vaste samenwerking. We kunnen vertrouwen op elkaars kennis en ervaring. Bovendien zijn we ingespeeld op elkaars verwachtingen en mogelijkheden. Deze expertise en efficiëntie zie je dan ook terug op onze congresdagen.

Duurzaam organiseren
Naast dat Spant een fijne congreslocatie is, organiseert Spant congressen op een duurzame manier. Het is mogelijk om bij het Spant CO2 neutrale bijeenkomsten te organiseren. Zij zijn in het bezit van de VER certificaten en investeren in duurzame projecten over de gehele wereld. Daarnaast komt de duurzame gedachte ook terug in de catering, de groene energie en de afvalscheiding. Op de website van het Spant vind je meer informatie hierover.

Ben je benieuwd welke congressen er komend jaar op de planning staan bij het Spant? Bekijk dan hier ons congresportfolio. 

Ook partner worden?
Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Geloof jij in de kracht van samenwerken in én buiten de regio, over de eigen organisatiegrenzen heen? Waarbij we kennis overdragen en kennis delen, om (samen) wendbaar te blijven naar de toekomst? Bekijk hier met welke adviesbureaus, branche- en belangenorganisaties en media wij vanuit CKC Seminars al samen werk(t)en.

Heb jij ideeën hoe wij elkaar kunnen versterken? Laat het ons dan weten of neem contact op met Linda Wouters.

OVERZICHT NIEUWS