Samenwerking Mentale Innovatie In Eén Dag

Waarom dit exclusieve seminar Mentale Innovatie?
Wat is jouw vernieuwing? Hoe maak je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Van Breukelen, Diederiks & Kodden noemen dit ‘Mentale Innovatie’, een begrip dat al enige tijd bestaat maar nog geen eigen podium kreeg. Nu wel!
Samen met congresorganisator CKC Seminars creëren zij een uniek concept waarbij je meer zicht en grip krijgt op de 5 pijlers van Mentale Innovatie. Volgens Benno Diederiks is dit seminar zorgvuldig samengesteld om de deelnemers in èèn dag te leren wat Mentale Innovatie is en hoe je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap kan gebruiken voor jezelf, jouw team en jouw organisatie. De intake met sleutelvragen, het boek Mentale Innovatie en het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten zorgen voor een hoge praktische toepasbaarheid. Joke Dielesen benadrukt dat juist deze complexe tijd vraagt om innovatiekracht en gedurfd leiderschap. Zorg voor een omslag naar innovatie in je organisatie en ga meteen aan de slag!

De 5 pijlers van Mentale Innovatie
Onze definitie van het proces van Mentale Innovatie rust op 5 pijlers. Hij luidt: ‘Op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen bewegen naar een leven zonder beperkingen, waarbij aanpassingsvermogen en zelfeffectiviteit de doorslag geven.’ Mentale Innovatie stelt je in staat om beter te kiezen waarheen je wilt groeien en beter te reageren op veranderende omstandigheden.

Van Comeback naar Mentale Innovatie
Van Breukelen, Diederiks en Kodden stomen je klaar om met de geleerde kennis een vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse praktijk in 4 fasen:

  • DE DROMER zet de deur open naar vernieuwing
  • DE SCHAKER neemt afscheid van schijnzekerheid en angst
  • DE ARCHITECT omschrijft de doelen en weet wat ervoor nodig is
  • DE HELD zet ondanks de onzekerheid toch stappen op weg naar het doel

Hans van Breukelen benadrukt dat de 5e fase doorslaggevend is: ten slotte ga je van de ‘ik’ naar de ‘wij’ en leer je individueel professionalisme omzetten in een teamprestatie: van de HELD naar een HELDEN-team. En dat in slechts één dag. Kortom: Met Mentale Innovatie zet je denken over zelfontwikkeling om in duurzaam doen!

Initiatief
Het seminar Mentale Innovatie In Eén Dag is een samenwerking tussen CKC Seminars en Hans van Breukelen Management en Mentale Innovatie.

Organisatie
Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Meer weten over een specifiek congres? Bekijk hier onze congresportfolio.
Wij geloven dat elk goed idee een podium verdient!

Mentale Innovatie
Experts Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden nemen je via het platform mentaleinnovatie.nl mee in:

  • een traject om je persoonlijke groei duurzaam te maken en daarmee je levensgeluk te vergroten
  • een boek waarin je leest wat het precies inhoudt en hoe je mentale innovatie kunt realiseren
  • een portfolio van podcasts, seminars, trainingen en leerlijnen om je te helpen dit gedachtegoed in de praktijk te brengen

Kijk op de website mentaleinnovatie.nl voor meer informatie of het aanmelden voor de nieuwsbrief 

 

OVERZICHT NIEUWS