Regionale samenwerking Brainport Human Campus; een bron van werkgeluk!

In augustus worden we enorm gastvrij ontvangen op Brainport Human Campus met een rondleiding door de open ruimtes, catering en eigen theaterzaal. Er ontstaat een enorme energie en enthousiasme om samen plannen te maken en elkaar te versterken in de regio vanuit CKC Seminars – Kennis met Beleving en Driessen Groep maar vooral ook de MENS centraal te zetten. Met als resultaat? Op donderdag 10 maart 2022 is de Human Campus gastheer van het exclusieve seminar Mentale Innovatie In Een Dag.

Exclusief Seminar Mentale Innovatie In Een Dag
Dit seminar is zorgvuldig samengesteld om de deelnemers in èèn dag te leren wat Mentale Innovatie is en hoe je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap kan gebruiken voor jezelf, jouw team en jouw organisatie. Topsprekers Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden – hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling (Nyenrode) – stomen je klaar om met de geleerde kennis een vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse praktijk in 4 fasen:

  • BLOK 1: DE DROMER zet de deur open naar vernieuwing
  • BLOK 2:DE SCHAKER neemt afscheid van schijnzekerheid en angst
  • BLOK 3: DE ARCHITECT omschrijft de doelen en weet wat ervoor nodig is
  • BLOK 4: DE HELD zet ondanks de onzekerheid toch stappen op weg naar het doel

Ten slotte ga je van de ‘ik’ naar de ‘wij’ en leer je individueel professionalisme omzetten in een teamprestatie: van de HELD naar een HELDen-team. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de congressite. Het gastheerschap wordt verzorgd door Brainport Human Campus.

Over Brainport Human Campus – Helmond
Brainport Human Campus in Helmond verbindt mensen, organisaties en ondernemers die ieder op hun eigen manier actief zijn met het vinden, creëren of behouden van werkgeluk. Of je onze campus bezoekt voor een verrassend klein of groot evenement, je er iedere dag werkt in het bruisende ecosysteem of alleen komt voor een heerlijke kop koffie bij Jan&Koek; je gaat vol inspiratie weer naar huis.

Bron van werkgeluk
Brainport Human Campus is niet zomaar een plek. Op deze plek ligt de oorsprong van werkgeluk; een onmisbaar ingrediënt in ons leven. Omdat het bijdraagt aan topprestaties op de werkvloer en aan een gelukkiger leven thuis. Op Brainport Human Campus verzamelen zich tal van mensen en organisaties die als waterdragers werkgeluk verspreiden. En op basis van kennis, ondernemerschap en innovatie tot impactvolle resultaten komen. Daarmee zijn zij een inspiratiebron voor andere organisaties en misschien zelfs wel voor onze hele maatschappij.
Brainport Human Campus is de plek waar werkgeluk begint. En vanaf hier overal heen stroomt.

Laat je inspireren tijdens het exclusieve seminar ‘Mentale Innovatie In Één Dag’ op deze inspirerende Brainport Human Campus.

Over CKC Seminars
Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Bekijk hier onze congresportfolio.

OVERZICHT NIEUWS