Netwerk Brabant en CKC Seminars starten samenwerking in de regio op

Trots kondigen wij een nieuwe regionale samenwerking aan tussen Netwerk Brabant en CKC Seminars.

Het opbouwen van een kwalitatief sterk netwerk in de vorm van kennisdeling staat centraal bij beide partijen. Alleen kom je ver maar samen kom je verder!” aldus Erik van Os van Netwerk Brabant. CKC Seminars gelooft dat het delen van kennis leidt tot kansen, zoals we dat ook al jaren binnen onze congressen doen. “Het draait om de verbinding”, aldus directeur Joke Dielesen. “Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en geloven dat elk goed idee een podium verdient. Samenwerken is het nieuwe ondernemen!

Samenwerking in de regio
Netwerk Brabant en CKC starten met deze samenwerking voor de volgende twee congressen op de congresagenda 2022 , te weten:

  • Exclusief Seminar Mentale Innovatie In Eén Dag – donderdag 10 maart 2022, Human Campus Helmond,
    Topsprekers Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven je in één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en organisatie. Leer welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving.
  • Sustainable Innovation Day – donderdag 21 april 2022, High Tech Campus Eindhoven
    The (High Tech) industry is at the start of a transition to more sustainable business operations. Now is the time to work on sustainability within your organization. But which transition is necessary? Working on sustainability means working on: Sustainable HR – Sustainable Environment and Climate – Sustainable Tech and Innovation. A conference specifically about sustainable development and challenges within the (High Tech) industry.

Voor bovenstaande events geldt een korting voor leden van Netwerk Brabant. Deze organisaties en hun medewerkers kunnen hiervan gebruik maken door in te schrijven via de website van het congres met de kortingscode:  KRTNB2022

Over Netwerk Brabant
Sinds 2002 biedt Netwerk Brabant een platform voor ondernemend Brabant. Met nieuwsgierigheid als brandstof verbinden we ondernemers met elkaar, met overheden en met onderwijsinstellingen. We zijn tomeloos nieuwsgierig, breiden ons eigen netwerk graag uit en zien een mooie uitdaging in het vertellen van ondernemersverhalen in pixels en in print. Met onze activiteiten zorgen we voor relevante leads en bieden we inspiratie en ondersteuning. Lees meer over Netwerk Brabant.

Over CKC Seminars
Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Bekijk hier onze congresportfolio.

OVERZICHT NIEUWS