Ynzo van Zanten, Tony’s “Choco Evangelist”, is de eerste keynote van de Projectmanagement Parade 2019. Hij zal komen vertellen over Purpose, wat betekent dit voor Tony Chocolonely, hun projecten en competenties?
Tony’s Chocolonely is geen doorsnee chocoladebedrijf, maar een chocoladebedrijf met een grootse missie: een einde maken aan moderne slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Met waanzinnig lekkere chocolade geven ze het voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan: door langetermijnrelaties en een eerlijke, transparante keten. Ynzo van Zanten, Tony’s “Choco Evangelist”, komt meer vertellen over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daar aan bij kan dragen.

Meer over Ynzo van Zanten
Ynzo van Zanten, Tony’s “Choco Evangelist”, komt meer vertellen over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daar aan bij kan dragen. Ynzo is econoom, auteur en ondernemer. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de lancering van het succesvolle merk ‘innocent drinks’ op het Europese continent. Hij is initiator van het minorprogramma ‘Sustainable Leadership & Entrepreneurship’ aan de Hogeschool van Amsterdam, (gast-)docent aan de UvA en de TU Delft en zit in het bestuur van ‘10.000 Hours’ en Stichting ‘Plastic Whale’.

Creating adaptive leadership. Focus on purpose
Het wordt het tijd om de (noodzakelijke) transformatie van het vak centraal te stellen om in te springen op de vele veranderingen. Als projectmanagement professionals willen we relevant blijven, dan moeten we niet meer reageren op, maar bijdragen aan deze verandering. Daarom hebben we gekozen voor het volgende thema: Creating adaptive leadership. Focus on purpose

Bent u er ook bij?
Deelname aan de Projectmanagement Parade kost € 245 voor IPMA leden en € 345 voor niet leden. Registreer nu en reserveer uw plaats!

Graag tot ziens op dinsdag 16 april!

Dit bericht is origineel geplaatst op Projectmanagement Parade | Dinsdag 16 april 2019 1931 te ‘s-Hertogenbosch