25 jaar CKC Seminars: op koers naar de komende 25 jaar!

De toekomst van organisaties, wendbaar blijven, transformationeel leiderschap en innovatief ondernemerschap, welke uitdagingen en kansen zien we op het vlak van o.a. IT, HR, Duurzaamheid? Thema’s die we jaarlijks in onze congressen adresseren en honderden professionals inspireren op het snijvlak van wetenschap, onderzoek en praktijk. Maar wat betekent dat voor ons als congresorganisatie? Hoe blijven wij wendbaar?

Een vraagstuk dat ook ons bezighoudt. Sinds 1993 organiseert en ontwikkelt CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Wij kijken met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches. Echter, het is tijd om onze eigen visie en koers (door) te ontwikkelen, met een frisse visie van onze nieuwe directeur: Joke Dielesen!

Zij werkt al ruim 19 jaar voor CKC Seminars en is al jaren de algemeen manager en de ontwikkelaar van de HR congressen. Vanaf nu is ze ook onze directrice.

“Joke voelt zich bij CKC als een vis in het water. Ze is onze rots in de branding, maar ook die van jou. Zij is een echte verbinder, verliest nooit het doel uit het oog en geniet van succes. Eén belletje is genoeg om van jouw idee ook echt werkelijkheid te maken!”

Wij zijn als team super trots op deze ontwikkeling en feliciteren haar met deze nieuwe positie binnen CKC Seminars. Samen hebben we alle vertrouwen in de toekomst, proost!

Met veel enthousiasme vanuit het team en vertrouwen van eigenaar Gert van de Donk ziet Joke deze uitdaging tegemoet. Sprekers die haar het afgelopen jaar hierbij inspireerden om deze koers uit denken:

  • Elke Geraerts over Authentieke Intelligentie. Zij kaart het thema aan dat ons allen wakker houdt: ben ik als mens nog nodig?
  • Zorgbestuurder Carina Hilders: zet medewerkers op de eerste plaats
  • Allard Droste laat ons in alle eenvoud zien hoe het ook anders kan. Met vertrouwen, loslaten en durf kunnen mensen veel meer dan we denken. Weg met de vaste structuur!
  • Geboren sportman en ervaren coach, Wim Rombaut over FOCUS via Pace
  • Jelle Boonstra met zijn oproep om over de grenzen van de eigen organisatie heen te durven kijken
  • Prof. dr. Gabriel Anthonio, Bestuurder en Bijzonder Hoogleraar Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid, over waarderend leiderschap en de mogelijkheden van het zwitsers zakmes van de leider (boekentip!)

We hopen dat onze nieuwe website (dank aan vormgever Juriaan Waltmann en TesserActiveMedia !) en koers ook jou inspireert om samen met jouw collega/ vakgenoten kennis uit te wisselen en te delen op een van onze dagen. Hoe blijf jij je een leven lang ontwikkelen?

OVERZICHT NIEUWS