Congresportfolio

Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Bekijk onze historie hier. Wij werken veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media, bekijk hier met wie we samen werk(t)en. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Meer weten over een specifiek congres? Kijk dan even op de congreswebsite! Of ben je benieuwd naar een sfeerimpressie van onze congressen? Klik dan hier.
Naast de congressen organiseren we ook verschillende (live) webinars. Bekijk onze webinar pagina voor meer informatie en het terugkijken van deze webinars.

Staat jouw vakgebied of branche er (nog) niet bij? Geef dat dan aan ons door of meld je aan voor de nieuwsbrief. Misschien zijn wij wel bezig met een nieuw idee!

HR

HRM in de Overheid België - donderdag 3 februari 2022 - www.hrmindeoverheid.be
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid – met jaarlijks 700 bezoekers – bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Mentale Innovatie in één dag - donderdag 10 maart 2022 - www.mentale-innovatie-in-een-dag.nl/
Topsprekers Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven je in één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en organisatie. Leer welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving.

HRM in de Overheid Nederland - donderdag 21 april 2022 - www.hrmindeoverheid.nl
HRM in de Overheid is het jaarcongres voor en door HR, directie/bestuur, teamleiders/-managers, adviseurs en medewerkers, implementatiemanagers, projectleiders en overheidsmanagers verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid werkzaam in de overheid.

HRM in de Zorg - dinsdag 20 september 2022 - www.hrmindezorg.nl
Al 16 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

HRM & het Onderwijs - dinsdag 22 november 2022 - www.hrmenhetonderwijs.nl
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs tot voortgezet onderwijs en van beroepsonderwijs tot hoger beroepsonderwijs, wetenschappelijk onderwijs en kinderopvang.

IT

Test Automation Days - March 16 & 17 2022 - www.testautomationdays.com
A unique 2-day conference specifically focused on test automation. The challenges regarding software testing evolve rapidly. Tooling and test automation serves the tester, the business, the developer and many other stakeholders. Those who are using tool support for testing must stay in control as the master of the tools. They also need to be aware that test automation must keep growing to the next level of maturity. With over 250 enthusiastic international visitors during the previous editions, Test Automation Days has proven that it is the platform for the test automation community!

Robotisering in de Overheid - Dinsdag 28 juni 2022 - www.robotiseringindeoverheid.nl
Voor & door iedereen die zich bezighoudt met strategie en besluitvorming rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Een dag met inspirerende visies, vooraanstaande praktijkcases en interactieve workshops.

Informatieveiligheid in de Overheid - voorjaar 2022 - www.informatieveiligheidindeoverheid.nl
Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid.

Duurzaamheid

Sustainable MBA in One Day - Spring 2022 - www.sustainablembainoneday.com
The professional event to get your knowledge as a professional about sustainability issues up-to-date in one day. During Sustainable MBA in One Day you will get to know all relevant theories & models, books and leaders in the field of sustainability. Recognized experts present all relevant new concepts within sustainability in one day. Topics from climate change, circular economy to ISO are covered. Attention is also paid to leadership, strategy and organization to advance sustainability within the organization.

Sustainable Innovation Day - April 12th 2022 - www.sustainableinnovationday.com
The (High Tech) industry is at the start of a transition to more sustainable business operations. Now is the time to work on sustainability within your organization. But which transition is necessary? Working on sustainability means working on: Sustainable HR - Sustainable Environment and Climate - Sustainable Tech and Innovation. A conference specifically about sustainable development and challenges within the (High Tech) industry.

Nationaal Sustainability Congres - donderdag 17 november 2022 - www.sustainability-congres.nl
Het Nationaal Sustainability Congres is inmiddels uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidscongres in Nederland. Het NSC is een begrip vóór en dóór duurzaam Nederland. Met spraakmakende keynotes, scherpe debatten, een breed scala aan onderwerpen in een diversiteit aan sessies, verwachten we wederom een doelgroep van 500 – 750 bestuurders, managers en professionals uit bedrijfsleven en overheid. Allen met een drive om te werken aan duurzaamheid.

Projectmanagement

PPM Jaarcongres - woensdag 16 februari 2022 - www.ppmjaarcongres.nl
PPM is niet alleen het instrument om organisaties grip te geven op hun projecten, maar ook een middel om doelbewuster te acteren in steeds hybridere omgevingen en uiteindelijk hun strategie realiseren. Het PPM Jaarcongres is dé plaats waar PPM professionals een dagje bijtanken en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s.

Masterclass Praktijkgericht PMO - maart - mei 2022 - www.masterclass-praktijkgericht-pmo.nl
Een Masterclass van 2 fysieke dagen en 4 online dagen waarin jouw praktijksituatie rondom Project Manager Officer en Project Management Ondersteuning centraal staat. Met een optionele dag om je voor te bereiden op het officiële IPMA PMO-examen. Voor iedere beginnend of ervaren professional die werkzaam is in een Project Management Office en behoefte heeft aan meer theoretische onderbouwing en erkenning van vakmanschap.

Masterclass Strategisch PPM - april - juni 2022 - www.masterclass-strategisch-ppm.nl
In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

Projectmanagement in de Zorg - dinsdag 17 mei 2022 - www.pmindezorg.nl
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken. Het projectmanagement in de zorg moet zelfs toonaangevend zijn, in non-profit & profit, binnen- en buitenland.

Marketing Communicatie

KCC-Interactief - woensdag 11 mei 2022 - www.kcc-interactief.nl
Tijdens deze Masterclass krijgt u op één dag meer zicht en grip op klantgerichtheid, klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor u? Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Laat u tijdens KCC-Interactief in een exclusieve setting voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen uw organisatie direct beter klantcontact te realiseren.

KCC Congres - 4 oktober 2022 - www.kcc-congres.nl
Het KCC Congres is al 10 jaar een uniek congres over klantcontact, dienstverlening, communicatie en participatie in overheidsorganisaties. Elk jaar komen 200 bezoekers bijeen voor inspirerende bijdragen van top sprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen.