Congresportfolio

Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Bekijk onze historie hier. Wij werken veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media, bekijk hier met wie we samen werk(t)en. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Meer weten over een specifiek congres? Kijk dan even op de congreswebsite! Of ben je benieuwd naar een sfeerimpressie van onze congressen? Klik dan hier.
Naast de congressen organiseren we ook verschillende (live) webinars. Bekijk onze webinar pagina voor meer informatie en het terugkijken van deze webinars.

Staat jouw vakgebied of branche er (nog) niet bij? Geef dat dan aan ons door of meld je aan voor de nieuwsbrief. Misschien zijn wij wel bezig met een nieuw idee!

HR

HRM in de Zorg - dinsdag 24 september 2024 - www.hrmindezorg.nl
HRM in de Zorg is al 18 jaar, het jaarcongres vóór & dóór HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

HRM & het Onderwijs - dinsdag 19 november 2024 - www.hrmenhetonderwijs.nl
HRM & het Onderwijs is al 14 jaar, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs tot voortgezet onderwijs en van beroepsonderwijs tot hoger beroepsonderwijs, wetenschappelijk onderwijs en kinderopvang.

HRM in de Overheid België - donderdag 13 februari 2025 - www.hrmindeoverheid.be
Tijdens de 14e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Federale overheid, Vlaamse overheid en lokale en provinciale besturen.

HRM in de Overheid Nederland - donderdag 17 april 2025 - www.hrmindeoverheid.nl
HRM in de Overheid is al 13 jaar, het jaarcongres vóór & dóór HR directie/bestuur, teamleiders/-managers, adviseurs en medewerkers, implementatiemanagers, projectleiders en overheidsmanagers verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid werkzaam in de overheid.

IT

Test Automation Days - March 5 & 6 2025 - www.testautomationdays.com
A unique 2-day conference specifically focused on test automation. The challenges regarding software testing evolve rapidly. Tooling and test automation serves the tester, the business, the developer and many other stakeholders. Those who are using tool support for testing must stay in control as the master of the tools. They also need to be aware that test automation must keep growing to the next level of maturity. With over 300 enthusiastic international visitors during the previous editions, Test Automation Days has proven that it is the platform for the test automation community!

Duurzaamheid

Nationaal Sustainability Congres - donderdag 21 november 2024 - www.sustainability-congres.nl
Het Nationaal Sustainability Congres is inmiddels uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidscongres in Nederland. Het NSC is een begrip vóór en dóór duurzaam Nederland. Met spraakmakende keynotes, scherpe debatten, een breed scala aan onderwerpen in een diversiteit aan sessies, verwachten we wederom een doelgroep van 350 – 500 bestuurders, managers en professionals uit bedrijfsleven en overheid. Allen met een drive om te werken aan duurzaamheid.

Projectmanagement

PPM Jaarcongres - woensdag 2 april 2025 - www.ppmjaarcongres.nl
PPM is niet alleen het instrument om organisaties grip te geven op hun projecten, maar ook een middel om doelbewuster te acteren in steeds hybridere omgevingen en uiteindelijk hun strategie realiseren. Het PPM Jaarcongres is dé plaats waar PPM professionals een dagje bijtanken en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s.

Projectmanagement in de Zorg - dinsdag 20 mei 2025 - www.pmindezorg.nl
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken. Het projectmanagement in de zorg moet zelfs toonaangevend zijn, in non-profit & profit, binnen- en buitenland.

Marketing Communicatie

KCC Congres - donderdag 10 oktober 2024 - www.kcc-congres.nl
Het KCC Congres is al 13 jaar een uniek congres over klantcontact, dienstverlening, communicatie en participatie in overheidsorganisaties. Elk jaar komen 200 bezoekers bijeen voor inspirerende bijdragen van top sprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen.

KCC-Interactief - najaar 2024 - www.kcc-interactief.nl
Tijdens deze Masterclass krijgt u op één dag meer zicht en grip op klantgerichtheid, klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor jou? Waar kun je van elkaar leren en samenwerken? Laat je tijdens KCC-Interactief in een exclusieve setting voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen uw organisatie direct beter klantcontact te realiseren.