Congresportfolio

Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Bekijk onze historie hier. Wij werken veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media, bekijk hier met wie we samen werk(t)en. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Meer weten over een specifiek congres? Kijk dan even op de congreswebsite! Of ben je benieuwd naar een sfeerimpressie van onze congressen? Klik dan hier.
Naast de congressen organiseren we ook verschillende (live) webinars. Bekijk onze webinar pagina voor meer informatie en het terugkijken van deze webinars.

Staat jouw vakgebied of branche er (nog) niet bij? Geef dat dan aan ons door of meld je aan voor de nieuwsbrief. Misschien zijn wij wel bezig met een nieuw idee!

HR

HRM & het Onderwijs - dinsdag 23 november 2021 - www.hrmenhetonderwijs.nl
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs tot voortgezet onderwijs en van beroepsonderwijs tot hoger beroepsonderwijs, wetenschappelijk onderwijs en kinderopvang.

HRM in de Overheid België - donderdag 3 februari 2022 - www.hrmindeoverheid.be
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid – met jaarlijks 700 bezoekers – bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Mentale Innovatie in één dag - donderdag 10 maart 2022 - www.mentale-innovatie-in-een-dag.nl/
Topsprekers Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven je in één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en organisatie. Leer welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving.

HRM in de Overheid Nederland - donderdag 21 april 2022 - www.hrmindeoverheid.nl
HRM in de Overheid is het jaarcongres voor en door HR, directie/bestuur, teamleiders/-managers, adviseurs en medewerkers, implementatiemanagers, projectleiders en overheidsmanagers verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid werkzaam in de overheid.

HRM in de Zorg - dinsdag 22 september 2022 - www.hrmindezorg.nl
Al 16 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

IT

Transformatie in 1 dag - woensdag 10 november 2021 - www.transformatie-in-een-dag.nl/
Bart Hufen - auteur van Gamification als motor van verandering - leert je in 1 dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering, sterker nog: verandering (oké verbetering) is één van de vier kernprocessen van de nieuwe organisatie!

Test Automation Days - March 16 & 17 2022 - www.testautomationdays.com
A unique 2-day conference specifically focused on test automation. The challenges regarding software testing evolve rapidly. Tooling and test automation serves the tester, the business, the developer and many other stakeholders. Those who are using tool support for testing must stay in control as the master of the tools. They also need to be aware that test automation must keep growing to the next level of maturity. With over 250 enthusiastic international visitors during the previous editions, Test Automation Days has proven that it is the platform for the test automation community!

Robotisering in de Overheid - Dinsdag 5 april 2022 - www.robotiseringindeoverheid.nl
Voor & door iedereen die zich bezighoudt met strategie en besluitvorming rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Een dag met inspirerende visies, vooraanstaande praktijkcases en interactieve workshops.

Informatieveiligheid in de Overheid - voorjaar 2022 - www.informatieveiligheidindeoverheid.nl
Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid.

Duurzaamheid

Live Webinar: maandag 1 november 2021 14.30 - 15.00 uur - www.master-meetup-sdg.nl/webinar/
Op maandag 1 november geeft Mirjam van Laarhoven, (Eigenaar van SeDGe – Share, Do & Guide Sustainability, Sustainability Expert bij The Upgrade Society en voormalig Circular Economy Design Strategist bij Philips) een live webinar van 14.30 tot 15.00 uur met als titel 'Hoe activeer jij jouw medewerkers of collega’s om ook bij te dragen aan verduurzaming?'. Het webinar is te volgen via het afgeschermde platform van Skillstown. Laat via de link je gegevens achter en ontvang een inlog om het webinar live te volgen. Je kan dan ook je vragen stellen!

Nationaal Sustainability Congres - donderdag 11 november 2021 - www.sustainability-congres.nl
Het Nationaal Sustainability Congres is inmiddels uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidscongres in Nederland. Het NSC is een begrip vóór en dóór duurzaam Nederland. Met spraakmakende keynotes, scherpe debatten, een breed scala aan onderwerpen in een diversiteit aan sessies, verwachten we wederom een doelgroep van 500 – 750 bestuurders, managers en professionals uit bedrijfsleven en overheid. Allen met een drive om te werken aan duurzaamheid.

Master Meetup SDG - dinsdag 7 december 2021 - www.master-meetup-sdg.nl
De Master Meetup SDG is voor iedereen die de SDG's wil verkennen en er concreet mee aan de slag wil gaan om duurzaamheid binnen zijn of haar organisatie tastbaar te maken. Tijdens de Master Meetup SDG spelen we in groepen de SDG RoadMapp. Deze RoadMapp vormt een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan. Daarnaast word je geïnspireerd door de visies en praktijkverhalen van de keynote sprekers.

Sustainable MBA in One Day - Spring 2022 - www.sustainablembainoneday.com
The professional event to get your knowledge as a professional about sustainability issues up-to-date in one day. During Sustainable MBA in One Day you will get to know all relevant theories & models, books and leaders in the field of sustainability. Recognized experts present all relevant new concepts within sustainability in one day. Topics from climate change, circular economy to ISO are covered. Attention is also paid to leadership, strategy and organization to advance sustainability within the organization.

Sustainable Innovation Day - April 12th 2022 - www.sustainableinnovationday.com
The (High Tech) industry is at the start of a transition to more sustainable business operations. Now is the time to work on sustainability within your organization. But which transition is necessary? Working on sustainability means working on: Sustainable HR - Sustainable Environment and Climate - Sustainable Tech and Innovation. A conference specifically about sustainable development and challenges within the (High Tech) industry.

Projectmanagement

Masterclass Strategisch PPM - september-november 2021 - www.masterclass-strategisch-ppm.nl
In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

Masterclass Praktijkgericht PMO - november-december 2021 - www.masterclass-praktijkgericht-pmo.nl
Een Masterclass van 4 dagen waarin jouw praktijksituatie rondom Project Manager Officer en Project Management Ondersteuning centraal staat. Met een optionele vijfde dag om je voor te bereiden op het officiële IPMA PMO-examen. Voor iedere beginnend of ervaren professional die werkzaam is in een Project Management Office en behoefte heeft aan meer theoretische onderbouwing en erkenning van vakmanschap.

PPM Jaarcongres - woensdag 16 februari 2022 - www.ppmjaarcongres.nl
PPM is niet alleen het instrument om organisaties grip te geven op hun projecten, maar ook een middel om doelbewuster te acteren in steeds hybridere omgevingen en uiteindelijk hun strategie realiseren. Het PPM Jaarcongres is dé plaats waar PPM professionals een dagje bijtanken en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s.

Projectmanagement in de Zorg - dinsdag 17 mei 2022 - www.pmindezorg.nl
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken. Het projectmanagement in de zorg moet zelfs toonaangevend zijn, in non-profit & profit, binnen- en buitenland.

Marketing Communicatie

KCC-Interactief - woensdag 24 november 2021 - www.kcc-interactief.nl
Tijdens deze Masterclass krijgt u op één dag meer zicht en grip op klantgerichtheid, klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor u? Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Laat u tijdens KCC-Interactief in een exclusieve setting voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen uw organisatie direct beter klantcontact te realiseren.

KCC Congres - oktober 2022 - www.kcc-congres.nl
Het KCC Congres is al 10 jaar een uniek congres over klantcontact, dienstverlening, communicatie en participatie in overheidsorganisaties. Elk jaar komen 200 bezoekers bijeen voor inspirerende bijdragen van top sprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen.