Congresportfolio

Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Meer weten over een specifiek congres? Kijk dan even op de congreswebsite!
Naast de congressen organiseren we ook verschillende (live) webinars. Bekijk onze webinar pagina voor meer informatie en het terugkijken van deze webinars.

Staat jouw vakgebied of branche er (nog) niet bij? Geef dat dan aan ons door of meld je aan voor de nieuwsbrief. Misschien zijn wij wel bezig met een nieuw idee!

HR

Live webinar: donderdag 4 maart 13.00-13.30 uur - www.hrmindeoverheid.nl/live-webinar/
Op donderdag 4 maart geeft Ann De Bisschop (Wellbeing & HR expert, en Auteur ‘Aftellen naar maandag’ en ‘Wellbeing = winst’) een live webinar van 13.00 tot 13.30 uur met als titel “Investeren in Welzijn is geen kost, maar pure Winst”. Het webinar is te volgen via het afgeschermde platform van SkillsTown, laat via de link je gegevens achter en ontvang een inlog om het webinar live te volgen. Je kan dan ook je vragen stellen!

HRM in de Overheid Nederland - donderdag 1 april 2021 - www.hrmindeoverheid.nl
HRM in de Overheid is het jaarcongres voor en door HR, directie/bestuur, teamleiders/-managers, adviseurs en medewerkers, implementatiemanagers, projectleiders en overheidsmanagers verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid werkzaam in de overheid.

HRM in de Overheid België - donderdag 3 juni 2021 - www.hrmindeoverheid.be
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid – met jaarlijks 700 bezoekers – bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

HRM in de Zorg - dinsdag 21 september 2021 - www.hrmindezorg.nl
Al 15 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

HRM & het Onderwijs - dinsdag 23 november 2021 - www.hrmenhetonderwijs.nl
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs tot voortgezet onderwijs en van beroepsonderwijs tot hoger beroepsonderwijs, wetenschappelijk onderwijs en kinderopvang.

IT

Informatieveiligheid in de Overheid - dinsdag 1 april 2021 - www.informatieveiligheidindeoverheid.nl
Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid.

Masterclass Transformatie - donderdag 15 april 2021 - www.masterclass-transformatie.nl
Bart Hufen - auteur van Gamification als motor van verandering - leert je in 1 dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering, sterker nog: verandering (oké verbetering) is één van de vier kernprocessen van de nieuwe organisatie!

Robotisering in de Overheid - Dinsdag 20 april 2021 - www.robotiseringindeoverheid.nl
Voor & door iedereen die zich bezighoudt met strategie en besluitvorming rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Een dag met inspirerende visies, vooraanstaande praktijkcases en interactieve workshops.

Test Automation Days - September 15 & 16 2021 - www.testautomationdays.com
A unique 2-day conference specifically focused on test automation. The challenges regarding software testing evolve rapidly. Tooling and test automation serves the tester, the business, the developer and many other stakeholders. Those who are using tool support for testing must stay in control as the master of the tools. They also need to be aware that test automation must keep growing to the next level of maturity. With over 250 enthusiastic international visitors during the previous editions, Test Automation Days has proven that it is the platform for the test automation community!

Duurzaamheid

Master Meetup SDG - dinsdag 7 december 2021 - www.master-meetup-sdg.nl
De Master Meetup SDG is voor iedereen die de SDG's wil verkennen en er concreet mee aan de slag wil gaan om duurzaamheid binnen zijn of haar organisatie tastbaar te maken. Tijdens de Master Meetup SDG spelen we in groepen de SDG RoadMapp. Deze RoadMapp vormt een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan. Daarnaast word je geïnspireerd door de visies en praktijkverhalen van de keynote sprekers.

Sustainable MBA in one day - donderdag 8 april 2021 - www.sustainablembainoneday.com
Hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens Sustainable MBA in One Day leer je alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.Erkende experts presenteren in één dag alle relevante nieuwe concepten binnen duurzaamheid. Onderwerpen van klimaatverandering, circulaire economie tot ISO komen aan bod. Tevens is er aandacht voor leiderschap, strategie en organisatie om duurzaamheid binnen de organisatie verder te brengen.

Nationaal Sustainability Congres - donderdag 11 november 2021 - www.sustainability-congres.nl
Het Nationaal Sustainability Congres is inmiddels uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidscongres in Nederland. Het NSC is een begrip vóór en dóór duurzaam Nederland. Met spraakmakende keynotes, scherpe debatten, een breed scala aan onderwerpen in een diversiteit aan sessies, verwachten we wederom een doelgroep van 500 – 750 bestuurders, managers en professionals uit bedrijfsleven en overheid. Allen met een drive om te werken aan duurzaamheid.

Projectmanagement

Masterclass Strategisch PPM - september-november 2021 - www.masterclass-strategisch-ppm.nl
In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

Projectmanagement in de Zorg - dinsdag 18 mei 2021 - www.pmindezorg.nl
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken. Het projectmanagement in de zorg moet zelfs toonaangevend zijn, in non-profit & profit, binnen- en buitenland.

Masterclass Praktijkgericht PMO - juni 2021 - www.masterclass-praktijkgericht-pmo.nl
Een Masterclass van 4 dagen waarin jouw praktijksituatie rondom Project Manager Officer en Project Management Ondersteuning centraal staat. Met een optionele vijfde dag om je voor te bereiden op het officiële IPMA PMO-examen. Voor iedere beginnend of ervaren professional die werkzaam is in een Project Management Office en behoefte heeft aan meer theoretische onderbouwing en erkenning van vakmanschap.

PPM Jaarcongres - woensdag 23 juni 2021 - www.ppmjaarcongres.nl
PPM is niet alleen het instrument om organisaties grip te geven op hun projecten, maar ook een middel om doelbewuster te acteren in steeds hybridere omgevingen en uiteindelijk hun strategie realiseren. Het PPM Jaarcongres is dé plaats waar PPM professionals een dagje bijtanken en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s.

Marketing Communicatie

KCC-Interactief - dinsdag 18 mei 2021 - www.kcc-interactief.nl
Tijdens deze Masterclass krijgt u op één dag meer zicht en grip op klantgerichtheid, klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor u? Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Laat u tijdens KCC-Interactief in een exclusieve setting voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen uw organisatie direct beter klantcontact te realiseren.

KCC Congres - donderdag 7 oktober 2021 - www.kcc-congres.nl
Het KCC Congres is al 10 jaar een uniek congres over klantcontact, dienstverlening, communicatie en participatie in overheidsorganisaties. Elk jaar komen 200 bezoekers bijeen voor inspirerende bijdragen van top sprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen.