Partners

Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Heb jij een goed idee? Waar zie jij raakvlakken met onze congresportfolio? Wij geloven dat elk goed idee een podium verdient! Benieuwd hoe onze toekomstige samenwerking eruit kan zien? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder onze referenties en met welke adviesbureaus, branche- en belangenorganisaties en media we al samen werk(t)en.

Wij zijn ondernemend en wendbaar, bouwen een persoonlijk netwerk op, staan voor kwaliteit en geven commitment. Wij hebben alles-in-huis en zoeken de ideale balans tussen kennis en beleving. Wij zijn succesvol in ons vak en werken samen met locatie partners die ons in kennis en ervaring kunnen versterken. Wij werken onder andere samen met de onderstaande partners.

Zie je raakvlakken hoe wij elkaar in de ontwikkeling, opzet en uitvoering van een congres kunnen versterken? Of zie je kansen om samen te werken in de regio? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende kennismaking, de koffie staat klaar!

Onze samenwerkingen

Locatie partners

Regionale partners