Congresseizoen 2019/2020 van start!

Jaarlijks kijkt het congresteam met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches; van HR, IT, duurzaamheid, projectmanagement, tot marketing & communicatie voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Met trots presenteren we dan ook de congresagenda voor 2019/2020. Ben jij erbij?

We kunnen alvast terugkijken op twee succesvolle congressen in de maand september;

  • Sustainable MBA in One Day op 12 september in samenwerking met Annick Schmeddes, Oprichter Sustainable Talent en Paul van Ruiten, Directeur Account en Omgeving DCMR Milieudienst Rijnmond. Hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen.
  • HRM in de Zorg op 17 september in congrescentrum 1931 Den Bosch. Met 44 sprekers, 22 praktijksessies, 22 stands en 400 bezoekers al 13 jaar het grootste HR congres voor & door de zorg.

Ook het team van CKC Seminars was zoals jullie gewend zijn present. Wij zijn het vaste gezicht op al onze congressen. Echter, dit jaar hadden ook wij een eigen stand en achterwand. Wat vinden jullie ervan?!

Over CKC Seminars
Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, duurzaamheid, projectmanagement, tot marketing & communicatie voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Bekijk hier ons congresportfolio 2019/2020.

Staat jouw vakgebied of branche er niet bij? Geef dat dan aan ons door of meld je aan voor de nieuwsbrief. Misschien zijn wij wel bezig met een nieuw idee!

OVERZICHT NIEUWS