Successen moet je vieren! 10 jarig jubileum met 3 congressen

Het congresseizoen van 2008/2009 is een heel goed jaar gebleken. We hebben van concept tot realisatie 3 nieuwe congressen in de congresportfolio ontwikkeld. Nu, 10 jaar later, vieren we het jubileum van:

  • Het KCC Congres op dinsdag 8 oktober in Bussum. Een uniek congres over klantcontact, dienstverlening, communicatie en participatie in overheidsorganisaties waar jaarlijks 200 bezoekers inspireren.
  • HRM in de Overheid op donderdag 6 februari in Gent. In samenwerking met de Vlaamse overheid werken we letterlijk over de grenzen heen. Wij geloven dat kennisdelen leidt tot kansen vermenigvuldigen. Samen met 700 HRM’ers uit de lokale, provinciale besturen en Vlaamse overheid brengen we wetenschap, onderzoek en praktijk bij elkaar.
  • Test Automation Days op 17 en 18 juni in Utrecht. ‘In a world where everything needs to be continuous, has Test Automation also evolved into a continuous process: delivering software, testing, learning, creating value, etc.? How do you adjust to a continuous world?’ Met meer dan 250 internationale bezoekers een stabiele titel in onze congresportfolio.

Wil jij ook hierbij zijn? Meld je dan snel aan!

Hoe vier jij je successen?
Groot of klein, successen mag je vieren. Want dat vergroot het werkplezier, draagt bij aan persoonlijke groei, motiveert je om (nog) meer successen te behalen én het is goed voor de teambuilding. Wij maken hier elke maandag tijd voor.

Dus. Wanneer ga jij je nieuwste succes vieren – en dat van je collega?

Life Cycle Community
Wil jij in verbinding zijn met jouw vakgebied of branche? Wij bouwen aan een Event Life Cycle Community, bouw je mee? Geen fans, wel ambassadeurs!

Over CKC Seminars
Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, duurzaamheid, projectmanagement, tot marketing & communicatie voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Bekijk hier ons congresportfolio 2019/2020.

Staat jouw vakgebied of branche er niet bij? Geef dat dan aan ons door of meld je aan voor de nieuwsbrief. Misschien zijn wij wel bezig met een nieuw idee!

OVERZICHT NIEUWS