Samenwerking CKC Seminars en Conference Center High Tech Campus een feit!

Netwerk, inhoud en ambities aan elkaar verbinden
Op dinsdag 29 oktober jl. tekenen Sandra Hijink, Manager Conference Center en Joke Dielesen, Directeur CKC Seminars, het contract voor 2020 en is de samenwerking een feit! Een gezamenlijke ambitie om elkaar te versterken in het (regionale) netwerk en ook inhoudelijk aan te sluiten bij de congresportfolio van CKC Seminars. Ook Anke Jutten (Sales & Operations HTC) en Linda Wouters (congres coördinator CKC) zien hier mogelijkheden. Vooral op het snijvlak van IT, HR, de High Tech Industrie en Duurzaamheid.

CKC Seminars organiseert samen met partner Sustainalize op 7 november het grootste Duurzaamheidscongres van Nederland.  Bovendien heeft de High Tech Campus Eindhoven zichzelf een ambitieus doel gesteld: in 2025 wil het de duurzaamste Campus van Europa zijn. De komende jaren moet deze droom werkelijkheid worden via het implementeren van de Duurzaamheid Roadmap, waarbij de Campus laat zien dat liefde voor innovatie en liefde voor natuur en milieu hand in hand kunnen gaan. Grazende schapen op het campusterrein, afvalcontainers die zelf aangeven wanneer het tijd is om ze te legen en zonnepanelen op de daken van alle campusgebouwen. Bekijk hier het filmpje. Genoeg raakvlakken om ook op het gebied van congressen samen de duurzaamheidsagenda te ontwikkelen.

Over de High Tech Campus
Het Congrescentrum van de High Tech Campus Eindhoven biedt CKC Seminars veel innovatieve congresmogelijkheden.  De moderne en lichte architectuur van het congrescentrum en de ligging aan het water bieden allereerst een inspirerende ervaring. Er is een excellente bereikbaarheid via snelweg, openbaar vervoer en Eindhoven Airport en goede bereikbaarheid vanuit België. Bovendien is High Tech Campus Eindhoven de slimste km² in Europa, met meer dan 200 bedrijven en instituten en zo’n 12.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan toekomstige technologieën en producten. Een congrescentrum te midden van innovatie!

CKC Seminars in het hart van Brainport Eindhoven
Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management in. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. De congresontwikkelaars kijken met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, duurzaamheid, projectmanagement en Finance tot marketing & communicatie voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België.
Ook CKC Seminars is onderdeel van deze innovatieve regio en gevestigd in Eindhoven, op het kruispunt van de DAF.

Wij kijken elke dag uit op de skyline van Brainport Eindhoven en zijn trots dat we hier onderdeel van zijn!

Ook partner worden?
Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Geloof jij in de kracht van samenwerken in én buiten de regio, over de eigen organisatiegrenzen heen? Waarbij we kennis overdragen en kennis delen, om (samen) wendbaar te blijven naar de toekomst? Bekijk hier met welke adviesbureaus, branche- en belangenorganisaties en media wij vanuit CKC Seminars al samen werk(t)en.

Heb jij ideeën hoe wij elkaar kunnen versterken? Laat het ons dan weten of neem contact op met Linda Wouters.

OVERZICHT NIEUWS