Een succesvolle eerste editie van Digital Architecture Design Day

Na jarenlang samen het Landelijk Architectuur Congres (LAC) georganiseerd te hebben, was het tijd voor vernieuwing. We hebben samen een nieuw congres ontwikkeld voor de digitale architectuur community. Er moest verjonging komen en het congres moest breed gedragen worden in de gehele community. Daarom is ervoor gekozen om een ééndaags congresfestival inclusief avondprogramma te organiseren met voldoende ruimte voor het delen van kennis, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Het was een uitdaging om deze vernieuwde opzet te realiseren, maar we zijn trots op het eindresultaat. Bekijk hier de impressie van de dag terug.

Het festivalconcept heeft goed uitgepakt. De sprekers waren enthousiast en kozen waar mogelijk voor een interactieve opzet van hun presentatie. De expositie was gevuld met houten bankjes, hangende lampjes en gekleurde zitjes. Dit zorgde samen met de enorme roze loper voor een mooie binnenkomer in de centrale ruimte. Doordat het diner werd geserveerd per tafel, was er alle ruimte om te netwerken onder het genot van het lekkere eten.

De vernieuwing vond niet alleen plaats in de aankleding, maar ook in de lezingen. De host en keynote sprekers waren:

  • Host: Annemarie van Campen
  • Eric D. Schabell, Global Technology Evangelist and Portfolio Architect Director, Red Hat
  • He-Yu Hua,Vice President and Bram Nauts, Enterprise Data Advisor, ABN AMRO Bank
  • Nancy Rademaker, Partner, Nexxworks
  • Rens van der Vorst, Head of IT Innovation, Fontys University and Technophilosopher

Zij zorgden ervoor dat alle deelnemers geïnspireerd terug naar huis keerden.

Wij kijken al uit naar de volgende editie van Digital Architecture Design Day!

Wil jij ook met ons samenwerken?
Heb jij een goed idee? Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Wij geloven dat elk goed idee een podium verdient. Neem contact met ons op voor meer informatie!

OVERZICHT NIEUWS