Aftrap van 2020: onze Wall of Fame

Een kleine terugblik naar 2019
In 2019 hebben we de visie en koers voor CKC Seminars weer bijgesteld, met als concrete uitkomsten een nieuwe directrice, een nieuwe website en de oplevering van onze eigen Wall of Fame in ons kantoor.

CKC Seminars bestaat al ruim 25 jaar en in al die jaren zijn er vele congressen, sprekers en samenwerkingen voorbij gekomen die van grote waarde zijn (geweest) voor CKC Seminars. Deze personen en organisaties zijn onze ambassadeurs en wij die van hen. Hiernaast zie je de Wall of Fame, wil je deze ook een keer in het echt bewonderen? Kom dan een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven!

Vooruitblik naar 2020
Voor het komende jaar hebben we weer een mooie congresagenda gevormd voor onze vakgebieden HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement en Marketing/Communicatie. Klik hier om ons complete portfolio te bekijken. Staat jouw vakgebied of branche er niet bij? Laat ons dat dan weeten. Misschien zijn wij wel bezig met een nieuw idee!

We kijken vooral uit naar onze drie jubileum congressen:

  • HRM in de Overheid bestaat 10 jaar en wordt op donderdag 6 februari in Gent georganiseerd. In samenwerking met de Vlaamse overheid werken we letterlijk over de grenzen heen. Wij geloven dat kennisdelen leidt tot kansen vermenigvuldigen. Samen met 700 HRM’ers uit de lokale, provinciale besturen en Vlaamse overheid brengen we wetenschap, onderzoek en praktijk bij elkaar.
  • Test Automation Days bestaat ook 10 jaar en zal op 17 & 18 juni worden georganiseerd in de Jaarbeurs, Utrecht. TAD is een tweedaags congres gericht op Test Automatisering. Met meer dan 250 internationale deelnemers is het een begrip geworden in de test community.
  • Nationaal Sustainability Congres bestaat dit jaar 20 jaar en wordt op 17 november georganiseerd in Gooiland in Hilversum. In samenwerking met Folkert van der Molen van Sustainalize bouwen we al sinds 2000 aan het grootste jaarlijkse duurzaamheidscongres van Nederland. Jaarlijks ijkpunt op weg naar een duurzaam Nederland en trefpunt voor managers, beleidsmakers en professionals die het verschil willen maken.

Zie jij raakvlakken in ons portfolio of met een specifiek congres? Neem dan contact met ons op om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan.

Hopelijk tot ziens op onze congressen in 2020, wij hebben er in ieder geval zin in!

OVERZICHT NIEUWS