Onze samenwerking met FotoID en Lentjes Shots

Vandaag willen we onze partners FotoID en Lentjes Shots uitlichten. Zij helpen ons erbij onze congressen visueel vast te leggen. Mede dankzij deze samenwerkingen zijn wij in staat voor elk congres passende visuele verslaglegging te realiseren. Aangezien wij al jaren met FotoID en Lentjes Shots werken, zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we altijd rekenen op een mooi, sprekend eindresultaat.

We stellen ze graag aan je voor:

Over FotoID
FotoID staat voor fotografie die aanspreekt. FotoID houdt herinneringen levend met pakkende beelden. De foto’s van FotoID onderscheiden zich door creativiteit en vakmanschap.
Ad en Annelies zijn de fotografen achter FotoID. Ze hebben beiden ruim 20 jaar ervaring. Ad legt zich meer toe op de zakelijke fotografie, waaronder het fotograferen van congressen. Ad zorgt altijd voor een mooi fotoverslag van alle onderdelen van het congres. Hij legt de interactie en sfeer op zo’n dag vast in zijn foto’s.

Een mooi voorbeeld van onze samenwerking is te vinden op LinkedIn, waar Ad een filmpje heeft gepubliceerd van zijn foto’s van het 19e Nationaal Sustainability Congres afgelopen november.

Over Lentjes Shots
Lentjes Shots verzorgt audiovisuele producties; facilitaire activiteiten voor film- en videoproductie. Jillis is de oprichter en eigenaar van het bedrijf. Hij produceert content voor omroepen, productiehuizen en bedrijven. Hij is een freelance beeldredacteur, filmmaker of componist voor verschillende projecten.
Jillis heeft verschillende filmpjes gemaakt van onze congressen. Hij luistert goed naar onze wensen en vertaalt dit dan naar beelden. Hij zorgt ervoor dat de sfeer en het enthousiasme van het congres goed overkomt op het beeld.

Een mooi voorbeeld van onze samenwerking zijn de aftermovies van Test Automation Days 2019. Dat zijn twee verschillende filmpjes geworden, één van dag 1 en één van dag 2, met ieder hun eigen sfeer.

Wij hebben alles in huis en zoeken altijd de ideale balans tussen kennis en beleving. Wij zijn succesvol in ons vak en werken samen met vaste partners die ons in kennis en ervaring kunnen versterken. Wilt u meer weten over onze partners? Kijk dan ook eens op onze partnerpagina.

OVERZICHT NIEUWS