Veilig & verantwoord ontmoeten

Goed nieuws! Per 1 juli geldt er geen maximum aantal bezoekers meer voor bijeenkomsten. Dit betekent dat we weer vooruit kunnen kijken en aan de slag gaan met de voorbereidingen van onze congressen. We zullen dan ook met volle passie en ambitie in gesprek gaan met onze partners om alle bijeenkomsten op een veilige en verantwoorde manier plaats te laten vinden!

Deze richtlijnen geven ons ruimte om elkaar dit najaar weer veilig en verantwoord te ontmoeten op onze congressen. Uiteraard houden we rekening met de 1,5 meter afstand en doen we vooraf een gezondheidscheck, zodat u zorgeloos kan deelnemen aan onze congressen.

Wij zijn er klaar voor om onze deelnemers, partners en sprekers in het najaar weer op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen! Neem een kijkje in ons congresportfolio.

Uiteraard houden wij een vinger aan de pols. We hebben regelmatig overleg met onze locatiepartners en met verschillende concurrenten binnen de zakelijke congresbranche. Bovendien zijn we ook aangesloten bij het initiatief Veilig naar de Vakbeurs.

CKC Seminars is al ruim 27 jaar een betrouwbare, innovatieve en creatieve speler binnen de congresbranche. Deze periode leidt ook tot nieuwe kansen, creativiteit en omdenken. Zie je mogelijkheden om elkaar juist nu elkaar hierin te versterken? Neem dan contact met ons op!

OVERZICHT NIEUWS