Wat betekent het COVID-19 virus voor onze congressen?

COVID-19 virus – Statement CKC Seminars BV
Laatste update: 18-3-2020

Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn wij door overmacht en berichtgeving vanuit de overheid en RIVM genoodzaakt onze congressen die gepland stonden voor het voorjaar te verplaatsen naar het najaar. Wij willen graag de kwaliteit van de congressen kunnen waarborgen en dit is de enige manier om dat te kunnen garanderen.

Tot op heden was er in de aanloop naar alle congressen voor ons geen enkele aanleiding – behalve de COVID-19 berichtgeving – om tot verplaatsing over te gaan. Deelnemersaantallen liepen voor op prognose (t.o.v. voorgaande jaren), marketing, programmering en inhoud en sponsoring verliepen volgens verwachting. Daarom is het jammer dat we alsnog tot deze keuze worden gesteld.

In overleg met alle betrokken stakeholders zijn nieuwe data vastgelegd voor het najaar. Kijk op ons congresportfolio voor de nieuwe data.

Op onze congreswebsites staan momenteel updates geplaatst met de doorplaatsingsmededeling. Alle andere betrokken stakeholders worden telefonisch en/of via de mail geïnformeerd.

Zorgeloos inschrijven en deelnemen
U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen* vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.
*Wij adviseren bezoekers om geen congressen te bezoeken wanneer zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts, dan wel in de afgelopen twee weken in een risicogebied zijn geweest.

Huidige inschrijvingen worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Deelnemers zijn hierover geïnformeerd via de mail. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op deze datum, kunt u kosteloos een collega in uw plaats sturen. Gelieve ons hier wel van op de hoogte te brengen.

Aangezien het hier gaat om een verplaatsing, blijven onze algemene voorwaarden van toepassing.

Het congresprogramma
Voor alle congressn geldt dat het grootste deel van het programma, zo niet het gehele programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum. Indien er grote wijzigingen zijn, zullen we de betrokkenen uiteraard op de hoogte brengen.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via 040-2146200.

Namens het congresteam van CKC Seminars

OVERZICHT NIEUWS