Wat betekent het COVID-19 virus voor onze congressen?

COVID-19 virus – Statement CKC Seminars BV
d.d. 27-05-2020

Alle berichtgeving rondom COVID-19 zal u niet ontgaan zijn. Op woensdag 6 mei hebben de overheid en het RIVM een stappenplan geïntroduceerd voor de versoepeling van de maatregelen. Voor de organisatie van samenkomsten gaat dit in de volgende stappen:

  • Vanaf 1 juni: bijeenkomsten tot maximaal 30 personen
  • Vanaf 1 juli: bijeenkomsten tot maximaal 100 personen

De mogelijkheden voor grotere, besloten, evenementen worden onderzocht. Mogelijk kunnen deze weer plaatsvinden vanaf 1 september.

Uiteraard volgen wij als congresorganisator alle ontwikkelingen op de voet. Om de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners en medewerkers te beschermen staan alle congressen reeds gepland na 1 september en zullen er de noodzakelijke maatregelen genomen worden om ieders gezondheid te beschermen. In samenwerking met de locatie nemen we extra maatregelen op gebied van schoonmaak, aanwezigheid van handgel, te volgen looproutes, entree via meerdere ingangen etc. We hanteren een aangepaste capaciteit voor de zalen op basis van 1,5 meter afstand.

Bekijk hier ons congresporfolio.

Overleg congresbranche
De komende periode beraden wij ons over de mogelijkheden en vervolgstappen per congres. CKC Seminars overlegt hierin nauw met concurrenten en andere betrokkenen binnen de zakelijke congresbranche, als ook onze locatiepartners. Daarnaast ondersteunen wij ook het initiatief Veilig naar de Vakbeurs. We bekijken de mogelijkheden per congres en zullen betrokken stakeholders op de hoogte houden, met als doel veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM onze zakelijke congressen te organiseren.

CKC Seminars is al ruim 27 jaar een betrouwbare, innovatieve en creatieve speler binnen de congresbranche. Deze periode leidt ook tot nieuwe kansen, creativiteit en omdenken. Zie je mogelijkheden om elkaar juist nu elkaar hierin te versterken? Neem dan contact met ons op!

Zorgeloos inschrijven en deelnemen
U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen* vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.
*Wij adviseren bezoekers om geen congressen te bezoeken wanneer zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts, dan wel in de afgelopen twee weken in contact zijn geweest met personen met klachten.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via 040-2146200.

Namens het congresteam van CKC Seminars

OVERZICHT NIEUWS