Samenwerking CKC Seminars en Jaarbeurs

Versterken in kennis en ervaring
De Jaarbeurs bestaat al ruim 100 jaar en organiseert vele vakbeurzen, evenementen, congressen en vergaderingen. Jaarbeurs heeft naast de grote beurshallen ook verschillende congresgebieden ingericht, zoals Media Plaza, MeetUp, Supernova, Julianagebied en het Beatrix Theater. Meer informatie over de Jaarbeurs.

CKC Seminars is al ruim 27 jaar dé organisator van B2B congressen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Wij organiseren jaarlijks congressen voor verschillende vakgebieden zoals HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement en Marketing Communicatie.

Samen hebben beiden veel ervaring en zien we kansen dit in de toekomst nog meer te verbinden om samen congressen te realiseren met een hoge kwaliteit.

Kennis met beleving
Onze slogan is ‘kennis met beleving’. Wij organiseren congressen met als doel kennis over te dragen met een sterk inhoudelijk programma. Natuurlijk zijn het leren van elkaar, het netwerken en de beleving daarbij ook belangrijk.
De Jaarbeurs is sterk gefocussed op de beleving en het creëren van waardevolle ontmoetingen. Met die gedachte zijn alle congresgebieden ingericht. Het zijn aantrekkelijke omgevingen, waarin je helemaal opgaat in het moment en mensen en merken de aandacht krijgen die ze verdienen.

De combinatie van kennis met beleving is erg belangrijk en was goed terug te zien tijdens de 2019 editie van Test Automation Days. De 9e editie van het congres vond plaats in het Polar gebied in de Jaarbeurs. De locatie gaf dat jaar een extra boost aan het congres, de beleving van het congres werd naar een hoger niveau getild en daarmee groeit ook de kwaliteit van het congres.
De 10e editie van het Test Automation Days staat op de agenda voor dinsdag 22 en woensdag 23 september in de Jaarbeurs, meer informatie via de congreswebsite.

Vanuit deze ervaring is onze samenwerking ontstaan en verder uitgebreid. Niet alleen staat Test Automation Days in 2020 weer op de agenda in de Jaarbeurs, ook Robotisering in de Overheid vindt plaats in Media Plaza en er staan ook verschillende masterclasses op de planning om plaats te vinden in MeetUp. Een overzicht van onze congressen vind je in ons portfolio.

Ook partner worden?
Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Geloof jij in de kracht van samenwerken in én buiten de regio, over de eigen organisatiegrenzen heen? Waarbij we kennis overdragen en kennis delen, om (samen) wendbaar te blijven naar de toekomst? Bekijk hier met welke adviesbureaus, branche- en belangenorganisaties en media wij vanuit CKC Seminars al samen werk(t)en.

Heb jij ideeën hoe wij elkaar kunnen versterken? Laat het ons dan weten of neem contact op met Linda Wouters.

OVERZICHT NIEUWS