Drie nieuwe masterclasses

De afgelopen maanden hebben we de samenwerking met Hans Fredriksz en Bart Hufen opgezet. Samen hebben we onze ideeën verenigd, verder uitgewerkt en samen gekeken naar de haalbaarheid, de opzet en de behoeften van de doelgroep. Daaruit zijn de Masterclass Praktijkgericht PMO en Masterclass Transformatie ontstaan.
Daarnaast hebben we onze samenwerking met Jan Bloem uitgebreid. We organiseren al jaren het PPM Jaarcongres samen. Dit jaar ontstond het idee om samen ook een Masterclass Strategisch PPM op te zetten als extra verdieping voor PPM professionals.

Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerkingen en heten onze nieuwe partners dan ook graag welkom! Dankzij deze samenwerkingen is ons congresportfolio uitgebreid met drie nieuwe masterclasses, hieronder vind je meer informatie per masterclass. Klik hier voor een volledig overzicht van ons congresportfolio.

Masterclass Praktijkgericht PMO – september-november 2020
Een Masterclass van 4 dagen waarin jouw praktijksituatie rondom Project Manager Officer en Project Management Ondersteuning centraal staat. Met een optionele vijfde dag om je voor te bereiden op het officiële IPMA PMO-examen. Voor iedere beginnend of ervaren professoinal die werkzaam is een Project Management Office en behoefte heeft aan meer theoretische onderbouwing en erkenning van vakmanschap. Meer informatie: www.masterclass-praktijkgericht-pmo.nl

Masterclass Strategisch PPM – september-december 2020
In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen? Meer informatie: www.masterclass-strategisch-ppm.nl

Masterclass Transformatie – dinsdag 17 november 2020
Bart Hufen – auteur van Gamification als motor van verandering – leert je in 1 dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering, sterker nog: verandering (oké verbetering) is één van de vier kernprocessen van de nieuwe organisatie! Meer informatie: www.masterclass-transformatie.nl

Ook een samenwerking aangaan?
Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Heb jij een goed idee? Waar zie jij raakvlakken met onze congresportfolio? Wij geloven dat elk goed idee een podium verdient! Benieuwd hoe onze toekomstige samenwerking eruit kan zien? Neem dan contact met ons op.

OVERZICHT NIEUWS