Samenwerking met I Like PM

Deze samenwerking is gegroeid uit de jarenlange samenwerking die CKC Seminars heeft met Hans Frederiksz vanuit de IPMA Community. Als ervaren trainer in het vakgebied projectmanagement heeft Hans I Like PM opgericht en zijn we de samenwerking aangegaan met elkaar voor de Masterclass Praktijkgericht PMO. Een Masterclass van 4 dagen waarin jouw praktijksituatie rondom Project Manager Officer en Project Management Ondersteuning centraal staat. Voor iedere beginnend of ervaren professional die werkzaam is een Project Management Office en behoefte heeft aan meer theoretische onderbouwing en erkenning van vakmanschap. Met een optionele vijfde dag om je voor te bereiden op het officiële IPMA PMO-examen. Vanuit IPMA Certificering mogen wij u een korting van 25% aanbieden op de kosten voor het examen.

Over het ontstaan van de masterclass Praktijkgericht PMO
Wereldwijde trends en onderzoeken tonen aan: Projecten en Projectmatig werken wordt meer en meer de ‘standaard’ manier van werken. Als gevolg daarvan ontstaat er een steeds groter wordende vraag naar PMO (Project Management Offices) en uiteraard ook naar de Project Management Officer. Een belangrijk onderzoek vanuit IPMA bevestigt deze trend. In een aantal grote westerse landen is o.a. gekeken naar de bijdrage van projecten aan het Bruto Nationaal Product (BNP). Uit dit onderzoek bleek dat onze westerse economie voor 30% afhankelijk is van werk uit projecten, programma’s en portfolio’s. We leven in een tijd van verregaande automatisering en digitalisering. Meer en meer mensen werken in projecten en dragen bij aan strategische en innovatieve voortuitgang.

Logisch gevolg hiervan is dat er binnen organisaties steeds meer behoefte ontstaat in het maken van keuzes en/ of ontwikkelen van standaarden en ’aanpakken’ voor projecten en projectmatig werken. Steeds meer organisaties zijn afhankelijk van professionele Project ondersteuning.

De Masterclass Praktijkgericht PMO is een masterclass van vier dagen waarin jouw persoonlijke en individuele praktijksituatie rondom PMO centraal staat. Door deze masterclass te volgen breng je PMO van operationeel niveau naar tactisch en/of strategisch niveau, leer je de aller modernste aanpakken, methoden en technieken zoals Agile, Scrum en Lean en bewijs je jouw toegevoegde waarde in een projectmatige omgeving. Een mogelijke volgende stap is internationale erkenning door middel van het IPMA-PMO certificaat. Dit certificaat is erkend in meer dan 70 landen en bevestigt jouw expertise. Tijdens een optionele en aanvullende vijfde dag bereid trainer Hans Fredriksz je optimaal voor op de (zelf)studie en het officiële IPMA-PMO examen.

Kijk op de website van de masterclass voor meer informatie.

Ook partner worden?
Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Geloof jij in de kracht van samenwerken in én buiten de regio, over de eigen organisatiegrenzen heen? Waarbij we kennis overdragen en kennis delen, om (samen) wendbaar te blijven naar de toekomst? Bekijk hier met welke adviesbureaus, branche- en belangenorganisaties en media wij vanuit CKC Seminars al samen werk(t)en.

Heb jij ideeën hoe wij elkaar kunnen versterken? Laat het ons dan weten of neem contact op met Linda Wouters.

OVERZICHT NIEUWS