De samenwerking tussen Publiek Interactief en CKC Seminars is een feit!

De coronacrisis heeft ons laten zien hoe belangrijk klantcontactcentra zijn. In een tijd van plotselinge verandering hebben inwoners en/of klanten enorm veel vragen en behoefte aan menselijk contact. Omdat KCC-medewerkers tegenwoordig van huis uit werken, kunnen ze minder makkelijk kennis en ervaring met elkaar delen. Terwijl de noodzaak om informatiestromen en onderlinge communicatie op elkaar af te stemmen groter is dan ooit.

Jerry Downing, oprichter van Publiek Interactief, vertelt: “Reageren op vragen en feedback en soms ook klachten of kritiek ontvangen, is een vak apart. Bij de meeste gemeenten valt daar nog veel winst te behalen. Webcare is van nu, dat vergt onderhoud in de zin van training, interventie met andere afdelingen, goede afstemming tussen interne en externe communicatie, etcetera. Als je webcare opzet, dan moet je je daar blijvend in verdiepen. KCC-medewerkers herkennen en erkennen dit maar in de hogere regionen wordt er huiverig naar gekeken.” Dikwijls hoort hij dat webcare-medewerkers het lastig vinden om aansluiting te vinden bij andere afdelingen.

Joke Dielesen, directeur CKC Seminars: “De opzet van een masterclass past bij deze huidige tijden. We willen diepgang bieden en tegelijkertijd op verantwoorde wijze fysiek bij elkaar komen. We willen bouwen aan een community waar verschillende branches en vakgebieden samenkomen, onze kansen vermenigvuldigen. Een samenwerking met Publiek Interactief past daarbij. Het is onze gezamenlijke ambitie een platform te creëren waarin we jaarlijks niet alleen maar een thema als klantgerichtheid presenteren maar ook aanverwante thema’s. Daarbij ben ik niet op zoek naar eenmalig succes, maar naar een leven lang ontwikkelen en leren waarin we onszelf proberen elke keer opnieuw uit te vinden.”

Asha Narain, oprichter van Publiek Interactief, vult aan: “Vanuit het verleden hebben we altijd prettig samengewerkt met CKC Seminars. Er is een heldere, transparante communicatie naar elkaar, waardoor CKC een betrouwbare en stabiele congrespartner is voor ons. Met Publiek Interactief zochten wij een breder platform. Door onze expertise en netwerken te bundelen kunnen we nu deze exclusieve masterclass over Klantgerichtheid organiseren.”

Bram Beks, congresontwikkelaar bij CKC Seminars: “Het is mooi om te zien hoe we elkaar in deze bijzondere periode hebben weten te vinden. Juist nu is het essentieel jezelf wendbaar op te stellen. Door onze krachten te bundelen in deze samenwerking willen we een platform creëren waarin deze wendbaarheid terug te zien is in de manier van kennisdeling.”

KCC Interactief
Op 1 oktober organiseren Publiek Interactief en CKC Seminars KCC Interactief. Tijdens deze Masterclass krijgt u op één dag meer zicht en grip op klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor u? Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Laat u tijdens KCC Interactief in een exclusieve, kleinschalige setting voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen uw organisatie direct beter klantcontact te realiseren. Kijk voor meer informatie op www.kcc-interactief.nl

Ook partner worden?
Geloof jij dat kennis delen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Geloof jij in de kracht van samenwerken in én buiten de regio, over de eigen organisatiegrenzen heen? Waarbij we kennis overdragen en kennis delen, om (samen) wendbaar te blijven naar de toekomst? Bekijk hier met welke adviesbureaus, branche- en belangenorganisaties en media wij vanuit CKC Seminars al samen werk(t)en.

Heb jij ideeën hoe wij elkaar kunnen versterken? Laat het ons dan weten of neem contact op met Linda Wouters.

OVERZICHT NIEUWS