PPMpro en CKC Seminars werken al ruim 20 jaar samen

CKC Seminars en Jan Bloem (PPMpro) werken al ruim 20 jaar succesvol samen rondom het thema Project Portfolio Management (PPM). We organiseren al 20 jaar het PPM Jaarcongres en vanaf volgend jaar komt daar ook de masterclass strategisch PPM bij als verdieping voor de PPM professionals. Het doel van deze bijeenkomsten is het bevorderen van de kennisdeling binnen de projectmanagement community.

Hierbij het laatste nieuws rondom het PPM vakgebied:

 • In gesprek met de practice leaders van de masterclass stategisch PPM: Bas te Wierik, Joyce Oomen, Dr. Ir. Linda Kester, Marjans van Benthem en Jan Bloem. Lees hier het hele artikel.
 • Uitkomsten van het Lagerhuis debat op het PPM Jaarcongres. Klik hier voor het volledige verslag.
  • PPM moet je blijven ontwikkelen
  • Portfoliomanagers moeten bestuurders tot keuzes verleiden
  • De ontwikkeling van PPM is nooit af, het wordt iedere keer een slag beter
  • Keuzes maken doe je met je onderbuik
  • Organisaties moeten geen energie meer steken in strategie alignment
 • PPM Benchmark 2020: innoveren in tijden van pandemie. Lees hier meer en vul de benchmark in!

Wil je meer informatie over het PPM Jaarcongres of de masterclass Strategisch PPM? Neem dan contact op met congresontwikkelaar Rowi Rakels.

Over PPMpro
PPMpro helpt organisaties effectieve besluitvorming te organiseren om duurzame resultaten te bereiken. Door het ontwikkelen van competenties van directie en management op het gebied van Project Portfolio Management alsmede door het inrichten en verbeteren van de governance, processen en informatievoorziening over projecten en het portfolio. Meer informatie.

Over CKC Seminars
Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Meer weten over een specifiek congres? Bekijk hier onze congresportfolio.

OVERZICHT NIEUWS