Covid-19 statement CKC Seminars

Vanaf dinsdag 29 september gelden er aangescherpte landelijke beperkingen;

  • De maximale groepsgrootte is max. 30 personen,
  • Daarnaast geldt het strikte advies om enkel noodzakelijk te reizen.

Gezien deze ontwikkelingen en 2e golf rondom het COVID-19 virus zijn wij door overmacht en berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM genoodzaakt onze najaarscongressen 2020 te verplaatsen naar 2021. Wij willen graag de kwaliteit van het congres kunnen waarborgen en dit is de enige manier om dat te kunnen garanderen.

Aangezien het hier gaat om een verplaatsing, blijven onze algemene voorwaarden van toepassing. We handhaven de officiële inschrijving (sponsoren en deelnemers) naar de nieuwe datum van het congres.

Per congres en per locatie worden er door ons zorgvuldig afwegingen gemaakt. Op onze website wordt een update geplaatst met de doorplaatsingsmededeling. Alle andere betrokken stakeholders zoals sprekers, deelnemers, sponsoren en media worden telefonisch en/of via de mail geïnformeerd en automatisch doorgeplaatst naar de nieuwe datum.

Wij vragen uw begrip voor deze complexe situatie. Namens het congresteam van CKC Seminars,

#wedoenhetsamen

 

Laatste update dinsdag 29 september 2020.

OVERZICHT NIEUWS