De perfecte combinatie tussen on- en offline kennis delen

Sinds de zomer van 2020 hebben online opleider SkillsTown en CKC Seminars een samenwerking waarin de wereld van online en offline met elkaar gecombineerd wordt en de verschillende manieren van kennis delen dichter bij elkaar worden gebracht. Zo versterken we elkaars netwerk, kennis en expertise.

Joke Dielesen, directeur van CKC Seminars vertelt: “De afgelopen tijd is online leren en werken in een sneltreinvaart ontzettend belangrijk geworden. Veel mensen hebben ervaren hoe fijn het eigenlijk is om gedeeltelijk online te leren. Ik denk dat blended leren niet meer weg te denken is. En dat blijkt ook wel uit de eerste reacties van de kijkers die enorm positief zijn! Vanuit CKC Seminars zien we mogelijkheden om samen met SkillsTown het on- en offline kennis delen te verbinden.”

Een combinatie van expertise
Als online opleider heeft SkillsTown een professionele webinar studio in huis. Daarnaast hebben ze de kennis en ervaring in het begeleiden van sprekers in het neerzetten van een professioneel webinar. CKC Seminars heeft een uitgebreid netwerk van professionele sprekers, die vanaf nu naast hun fysieke bijdrage op het congres ook een webinar op kunnen nemen. Hiermee willen we de trouwe bezoekers van onze congressen, maar ook de community, de mogelijkheid bieden om online kennis te delen.
Deze webinars worden toegevoegd aan het uitgebreide trainingsaanbod van SkillsTown. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown legt uit: “CKC Seminars heeft goede contacten met inhoudelijke sprekers op onderwerpen die ook voor onze klanten interessant zijn. Ik ben blij dat we op deze manier kennis met elkaar kunnen delen.”

De webinars die in samenwerking opgenomen worden hebben betrekking op onderwerpen als human resources management, duurzaamheid, projectmanagement en IT. Ben je benieuwd naar de webinars? Via deze pagina vind je een overzicht van onze webinars. Wil je ze terugkijken? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt de terugkijklink en het wachtwoord.

Voorbeeld
Een goed voorbeeld van een webinar die voortgekomen is uit deze samenwerking is het webinar van Stichting IZZ met Anouk ten Arve en Mark Spoek over Gezond Leiderschap:

Heb jij ook interesse in het opnemen van een webinar? Neem dan contact met ons op!

OVERZICHT NIEUWS