Online Partnership SCOOCS.co en StudioCollegare

Doelgroepen inhoudelijk verbinden; juist nu!
Juist in deze complexe tijd blijven we omdenken en kansen creëren.  Met de samenwerking met SCOOCS.co bieden we een Online Kennis Platform vóór & dóór onze deelnemers, sprekers en sponsoren. Op deze manier kunnen we doelgroepen inhoudelijk blijven verbinden en zorgen voor:

  • Kennis maken
  • Kennis delen
  • Kennis overdracht

Binnen deze online omgeving voegen we natuurlijk ook de nodige interactie en #kennismetbeleving toe.

Online Kennis Platform creëert volop mogelijk en kansen
CKC Seminars werkt met het SCOOCS online platform om ook online de optimale balans tussen kennis en beleving te creëren. Volgens Directeur Joke Dielesen is het CKC Seminars platform geschikt voor zowel online, hybride events als live events, zoals congressen & exposities, seminars en masterclasses. “Met de lancering van het Online Kennis Platform versterken we de ambitie van CKC Seminars om een leven lang te ontwikkelen. Het platform biedt namelijk ook de mogelijkheid een Event Life Cycle Community te bouwen en te faciliteren, zoals we dat al jaren doen. Zo blijf je continu in verbinding met jouw vakgebied of branche!”

SCOOCS.co: Smart Customizable Online Offline Conferences for Sustainability!
Volgens Congresontwikkelaar Rowi Kartner sluit de focus van SCOOCS op kennisdeling, interactie en duurzaamheid perfect aan bij onze doelstellingen. Tevens versterkt het ons congresportfolio en de duurzaamheid programma’s die we jaarlijks organiseren.

Kennisdelen leidt tot kansen vermenigvuldigen
Henkjan van Offeren geeft aan dat StudioCollegare, als SCOOCS partner, ondersteuning zal geven bij het verbinden van de live en online techniek. Op deze manier bieden we samen met de vaste locatiepartners van CKC Seminars kwaliteit en professionaliteit.

OVERZICHT NIEUWS