Vacature: (junior) congresontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een (junior) congresontwikkelaar / programmamanager om ons team te versterken. Heb jij je HBO- of WO-diploma op zak en heb jij 0-5 jaar werkervaring? Dan bieden wij je graag een intern coachingstraject aan tot congresontwikkelaar. Tijdens dit interne coachingstraject leren wij jou de fijne kneepjes van het vak, zodat jij aan de slag kan als zelfstandig congresontwikkelaar.

Of heb jij 5 tot 10 jaar relevante werkervaring met marketing/communicatie, acquisitie en inhoudelijke invulling van programma’s binnen de congresbranche of binnen de vakgebieden HR, IT, projectmanagement, duurzaamheid of marketing communicatie? Dan bieden wij jou graag de kans om bij ons aan de slag te gaan als congresontwikkelaar.

Als congresontwikkelaar, signaleer je trends en marktontwikkelingen binnen jouw vakgebieden en branches. Aan de hand hiervan ga je de inhoudelijke invulling van een aantal congressen/seminars bedenken en ontwikkelen. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor de acquisitie van sponsoren en het volledige marketing en communicatie traject van jouw congressen. Er is ruimte voor ondernemerschap binnen jouw eigen congressen, je stuurt continu op de drie pijlers: inhoud, mar/com en sales. Tot slot ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen van de omzet- en winstdoelstellingen en business cases van je eigen congressen.

Hoe ervaart congresontwikkelaar Rowi Kartner haar werk?
“Door middel van een door jou zelf samengesteld programma inspiratie, visies en kennis (met beleving) bieden aan een community geeft enorm veel voldoening. Het uitrollen van sales en marketingtrajecten en het behalen van commerciële doelstellingen met het team geeft een kick en zorgt ervoor dat je portefeuille, maar ook jij zelf telkens blijft door ontwikkelen.”

Ben je benieuwd naar hoe onze congressen eruit zien? Bekijk dan hier impressies van onze congressen (foto’s en video’s) of neem contact met ons op, dan vertellen we jou graag meer.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • 0-5 jaar werkervaring voor junior congresontwikkelaar of 5-10 jaar relevante werkervaring voor congresontwikkelaar.
 • Je bent ondernemend, durft buiten de kaders (om) te denken en neemt de regie.
 • Je bent enthousiast, initiatiefrijk en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je ziet kansen, bent analytisch en bijt je vast in het onderwerp, maar je blijft tegelijk wendbaar en beweegt mee met de markt.
 • Je bent commercieel en verliest het resultaat niet uit ogen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en netwerken is je tweede natuur.
 • Dat je past binnen het DNA van CKC: je bent gedreven, discreet, betrouwbaar, nauwkeurig, pragmatisch, wendbaar, denkt in oplossingen en kan goed met druk omgaan.
 • Wij houden van korte lijnen en dus ook een van een korte reisafstand.

Wat bieden wij?

 • Een baan met mogelijkheden tot ondernemerschap binnen jouw vakgebied(en) (36-40 uur)
 • Een marktconform salaris
 • Persoonlijke groei- en ontwikkelmogelijkheden
 • 30 vakantiedagen
 • Een informele werksfeer in een klein team met enthousiaste collega’s in een kantoor met uitzicht op de skyline van brainport Eindhoven, het hart van de innovatie
 • Een jaarlijks teamuitje en door het jaar heen verschillende borrels met het team
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenopbouw

Word je enthousiast van deze vacature en herken jij je in ons DNA? Mail dan jouw motivatie met cv en een kort introductiefilmpje van jezelf naar:

CKC Seminars, t.a.v. Christine Kwekkeboom (HRM), christine@ckc-seminars.nl of bel 040 – 214 62 04 voor meer informatie.

Over CKC Seminars
CKC Seminars is al 27,5 jaar dé organisator van B2B congressen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Op eigen initiatief en in samenwerking met adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij zijn een betrouwbare, innovatieve en creatieve speler binnen de congresbranche. Ben je benieuwd naar onze congressen? Bekijk dan ons congresportfolio.

We hebben momenteel nog meer vacatures open staan, bekijk al onze vacatures hier.

OVERZICHT NIEUWS