5 congresjubilea in 2021-2022

Wij zijn trots om het komend jaar vijf congresjubilea te kunnen vieren. Wij organiseren al ruim 27,5 jaar congressen en dat zie je terug. De volgende jubilea staan op de agenda in het congresseizoen 2021-2022.

Genoeg reden voor een feestje!

15 jaar HRM in de Zorg
Nooit meer hetzelfde….! Met deze titel begonnen we de eerste editie van het inmiddels zo succesvolle jaarcongres HRM in de Zorg, vóór & door HR, directie, lijn- en zorgmanagers werkzaam in de care en de cure. En hoe actueel is deze titel nu 15 jaar later? Zal het door Covid-19 nooit meer hetzelfde zijn? Kunnen we spreken van een Nieuw Normaal? In de afgelopen 15 jaar is het congres uitgegroeid tot het grooste HRM congres in de zorgsector. Hiervoor bedanken wij graag hoofdsponsor IJK (Driessen Groep), onze partners, sprekers en communicatiepartijen van de afgelopen jaren! We kijken uit naar dinsdag 21 september voor 15e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg in congrescentrum 1931. Meer informatie over HRM in de Zorg: www.hrmindezorg.nl

20 jaar Nationaal Sustainability Congres
Het Nationaal Sustainability Congres werd voor het eerst georganiseerd op 11 mei 2000 door initiatiefnemer Folkert van de Molen en CKC Seminars. In de afgelopen 20 jaar is het congres uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidscongres van Nederland. Het is een ‘ijkpunt’ op weg naar een duurzaam Nederland. Op donderdag 11 november 2021 organiseren Sustainalize en CKC Seminars de 20ste jubileumeditie van het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld. De keynotes zullen onder andere verzorgd worden door Paul Polman, Inge Diepman, Ruud Koornstra, Wiebe Draijer, Marjolein Demmers, Mariëtte Hamer, Michel Scholte, Ingrid Thijssen, Hajar Yagkoubi en Werner Schouten. Meer informatie over het NSC: www.sustainability-congres.nl

10 (+1) jaar Test Automation Days
Vorig jaar bestond Test Automation Days 10 jaar, maar gezien de corona maatregelen waren we genoodzaakt het jubileum in kleine kring te vieren. Dat hopen we komend jaar goed te maken op 16 en 17 maart 2022, wanneer de 10 (+1) jarige editie van het congres plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. 11 jaar geleden zijn we het congres gestart met hoofdsponsor Squerist en door de jaren heen is het uitgegroeid tot een gerennomeerd congres binnen de test automation community. Wij bedanken graag onze programmaraad en partners voor alle inzet en vertrouwen door de jaren heen. Meer informatie over Test Automation Days: www.testautomationdays.com

10 jaar HRM in de Overheid
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid. Op donderdag 21 april 2022 vindt de jubileumeditie plaats in congrescentrum Spant, in Bussum. Dit congres is uitgegroeid tot een begrip onder HR professionals binnen de overheid. Hiervoor bedanken we graag onze hoofdsponsor Driessen, onze partners, sprekers en communicatiepartners van de afgelopen jaren. Meer informatie over HRM in de Overheid: www.hrmindeoverheid.nl

5 jaar Projectmanagement in de Zorg
Vijf jaar geleden heeft John van Rouwendaal, van Stichting Projectmanagement in de Zorg, het congres geïniteerd om projectmanagement binnen de zorgsector op de kaart te zetten. Aangezien veranderingen binnen de zorgsector dagelijks voorkomen, moeten zorgorganisaties tegenwoordig goed zijn in het kiezen van de juiste projecten en programma’s en deze in goede banen leiden om ze tot een goed einde te brengen. Goed projectmanagement bij zorgorganisaties voorkomt datprojecten te veel kosten in termen van tijd, geld en frustratie. En nog belangrijker: goed projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert uiteindelijk in betere zorg. Dit congres heeft in de afgelopen jaren een vaste plek gekregen op de congresagenda van projectprofessionals binnen de zorg. Meer informatie over het congres Projectmanagement in de Zorg: www.pmindezorg.nl

Benieuwd naar al onze congressen in 2021 en 2022? Bekijk ons congresportfolio dan hier.

OVERZICHT NIEUWS