De historie van CKC Seminars

CKC Seminars is al sinds 1993 jaar dé organisator van business to business congressen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. In deze jaren hebben we een rijke historie opgebouwd. We hebben veel verschillende congressen georganiseerd, voor diverse branches en vakgebieden. De vakgebieden lopen uiteen tussen IT, HR, duurzaamheid en projectmanagement. Een overzicht van onze historie zie je hiernaast en op deze pagina.

Jarenlange ervaring
In de meeste vakgebieden zijn we al meerdere jaren actief, met bijvoorbeeld de 20e editie van het Nationaal Sustainability Congres of de 15e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg. De branches lopen ook uiteen, van de publieke sectoren zoals zorg, overheid en onderwijs tot de industrie. Ook in deze branches zijn we al meerdere jaren actief, met bijvoorbeeld de 10e editie van HRM in de Overheid of de 5e editie van Projectmanagement in de Zorg. Ben je benieuwd naar het huidige aanbod van onze congressen? Bekijk dan ons portfolio.

Onze congressen organiseren wij op eigen initiatief en in samenwerking met adviesbureaus, belangenorganisaties en media, bekijk hier met wie we samen werk(t)en.

Wij geloven dat elk goed idee een podium verdient. Heb jij een goed idee? Dan kan het zomaar zijn dat deze toegevoegd wordt op de plek van het vraagteken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

OVERZICHT NIEUWS