Samenwerking met congrescentrum Spant

Het is alweer ruim 16 jaar geleden dat CKC Seminars het eerste congres bij Spant organiseerde. Gezien de prettige samenwerking en mooie resultaten is het eerste congres bij Spant uitgegroeid naar steeds meer congressen. Ondertussen hebben we al vele congressen georganiseerd samen en is een jarenlange samenwerking ontstaan. Deze samenwerking is weer verlengd voor het komend congresjaar. Als partners zijn we helemaal ingespeeld op elkaars verwachtingen en mogelijkheden. Daarnaast kunnen we vertrouwen op elkaars kennis en ervaring, en dat zie je terug op onze congresdagen.

Samen kijken we vooruit naar het komend congresjaar, met 5 congressen op de planning die gaan plaatsvinden bij Spant:

Duurzaam organiseren
Naast dat Spant een fijne congreslocatie is, organiseert Spant congressen op een duurzame manier. Het is mogelijk om bij Spant CO2 neutrale bijeenkomsten te organiseren. Zij zijn in het bezit van de VER certificaten en dragen hierdoor bij aan de investering in duurzame projecten over de gehele wereld. Daarnaast komt de duurzame gedachte ook terug in de catering, de groene energie en de afvalscheiding. Op de website van Spant vind je meer informatie hierover.

Ben je benieuwd naar alle congressen die CKC Seminars het komende jaar op de planning heeft staan? Bekijk dan hier ons congresportfolio. 

OVERZICHT NIEUWS