Verlenging 3-jarig contract Sustainable MBA in One Day

Sustainable MBA in One Day is hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens Sustainable MBA in One Day leert elke deelnemer alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen. Wegens succes, verlengt CKC Seminars de samenwerking met Bureau Om en Sustainable Talent!

Hoofddocenten
Sustainable MBA in One Day wordt verzorgd door duurzaamheidsexperts en hoofddocenten Annick Schmeddes en Paul van Ruiten:

  • Annick Schmeddes is oprichter van Sustainable Talent. Ze is al vijftien jaar werkzaam binnen de carrièrecoaching, werving en selectie van duurzame professionals. In 2017 was Annick nummer 50 in de Duurzame Top 100;
    Paul van Ruiten is oprichter van Bureau OM. Voorheen was Paul werkzaam als Directeur Account en Omgeving bij DCMR Milieudienst Rijnmond. Daarnaast is Paul voormalig directeur Milieu en Duurzaamheid bij Royal Haskoning DHV en TNO.

De dag is ingedeeld in de volgende twee themablokken: Leiderschap & Koersbepaling en Duurzaamheid concreet gemaakt. Met in de middag vaste spreker Geanne van Arkel, Voormalig Head of Sustainable Development bij Interface en MVO Manager van het Jaar 2018. Uiteraard krijgen de deelnemers ook de nodige #kennismetbeleving door Leon Giesen, Documentairemaker en verhalenbouwer, Mondo Leone.

In 2021 betekende dit maar liefst 3 succesvolle realisaties:

  • 20 april: Duurzaamheid in Een Dag in Schouwburg De Lawei te Drachten, zie https://www.sustainablembainoneday.com/duurzaamheid-in-een-dag/ Een initiatief van Philips en de gemeente Smallingerland.
  • 22 juni: Sustainable MBA bij de High Tech Campus in Eindhoven, lees hier de terugblik
  • 13 oktober: (Engelstalig opzet) Sustainable MBA bij Circl Amsterdam in samenwerking met ABN AMRO en gastspreker Richard Kooloos.

Vanwege het succes hebben CKC Seminars, Bureau Om en Sustainable Talent hun reeds 3 jarige samenwerking, nogmaals met 3 jaar verlengd. Sustainable MBA is nog steeds het vakinhoudelijke event voor iedere manager die een duurzaamheidsambitie heeft in zijn/ haar organisatie en handvatten zoekt om richting te geven en snelheid te krijgen. En heeft na al die jaren een duidelijke positie op de Duurzaamheidsportefeuille van CKC Seminars.

Boeklancering
Paul van Ruiten en Annick Schmeddes hebben samen met een aantal andere auteurs het boek ‘Impactvol ondernemen in de praktijk – Zelf verantwoordelijknemen en samenwerken! Ja, hoe dan?’ geschreven. Het boek is speciaal voor mkb-bedrijven over het toepassen van het waardecreatiemodel binnen verschillende rollen in het bedrijf. En hoe dat, in samenwerking met collega’s, resulteert in toekomstbestendig ondernemerschap met positieve impact. De lancering van het boek vindt plaats op zaterdag 25 september (SDG Action Day) om 17.00 uur op Landgoed Zonheuvel te Doorn.

Geloof jij ook dat kennisdelen leidt tot kansen vermenigvuldigen? Zie je raakvlakken hoe wij elkaar in de ontwikkeling, opzet en uitvoering van een congres kunnen versterken? Kijk dan gerust eens op de onze partnerpagina met wie we in de afgelopen 27,5 al samen werk(t)en.

OVERZICHT NIEUWS