Terugblik 27,5 jarig jubileum

Afgelopen februari vierden wij ons 27,5 jarig jubileum. 27,5 dag stond onze LinkedIn pagina vol met inspiratie, terugblikken en verschillende winacties. Wij hebben vele winnaars blij mogen maken, waaronder ook bondi. Bondi won een fotoshoot van onze partner Foto ID. Hiernaast het resultaat van de gewonnen fotoshoot.

Onze partner Foto ID fotografeert al enkele jaren onze congressen. Zij streven altijd naar het maken van de meest pakkende beelden, om een zo goed mogelijk beeld te geven van de kwaliteit van de congressen en de kennis met beleving vast te leggen.
Ter ere van ons 27,5 jarig jubileum bood Foto ID aan om een gratis fotoshoot te verloten. Anne Gribnau won deze fotoshoot voor het bedrijf bondi. Bondi biedt duurzame deelsystemen aan voor reizigers in steden en dat is mooi vastgelegd door Foto ID. Meer informatie over bondi. 

Meer over Foto ID
Ad en Annelies Vereijken zijn de drijvende krachten achter Foto ID. Beiden hebben ruim 25 jaar ervaring in de fotografie en sinds 2016 bundelen zij hun krachten. Hierdoor vormt dit liefdeskoppel ook op professioneel vlak, een gouden combinatie. Samen hebben ze al vele awards gewonnen, ze zijn onder andere nomineerd voor MPN-GB-Sponsor Award 2021, hebben de  Brons MPN-iBeeld-Sponsor Award in 2020 gewonnen en in 2019 Gold Master MPN behaald. Meer over Foto ID. 

Ben je benieuwd naar al onze partners? Neem dan een kijkje op onze partner pagina!

OVERZICHT NIEUWS