20e jubileumeditie Nationaal Sustainability Congres; grootste editie aller tijden

Een trotse terugblik op de 20e jubileumeditie van het Nationaal Sustainability Congres (NSC). Een bijzondere 2020-2021 editie, met 750+ deelnemers een volledig uitverkochte editie op 11 november jl bij Gooiland Events. Een initiatief en organisatie al 20 jaar vanuit CKC Seminars en Van der Molen Environmental Internet Services i.s.m. Sustainalize

De dag ving aan met een CEO-ontbijt o.l.v. Paul Polman waarna de deelnemende CEO’s zich committeerden aan de 1.5°C Business Ambition. O.l.v. dagvoorzitter en gespreksleider Inge Diepman werd het congres geopend met inspirerende visies van Ruud KoornstraPaul PolmanWiebe Draijer Mariëtte Hamer Marjolein Demmers Michel Scholte Werner SchoutenIngrid ThijssenHajar Yagkoubi Ook willen wij Marianne Van Keep feliciteren als winnaar van de #MVO Manager van het Jaar verkiezing (met Wineke Haagsma en Robert Metzke als overige finalisten). In de avond was de Nederlandse première van de indrukwekkende film ‘Beyond Zero’ en de lancering van het 100 Months to Change NL transformatieprogramma. Georganiseerd door Maurits GroenCharlotte Extercatte Wietse WalingaYvette Watson en Folkert van der Molen leiding van Harm Edens.

Een 2020-2021 editie, waarbij wij alle partners, sprekers en media bedanken voor het vertrouwen en geduld in deze complexe tijden om samen te realiseren. En niet te vergeten het CKC projectteam in het bijzonder Rowi Kartner, Floor Bleijerveld, Chaya Tangelder, Juriaan Waltmann en Christine Kwekkeboom, voor de veerkracht en het #omdenken. De kracht van fysiek ontmoeten was groter dan ooit!

Nog even nagenieten of sfeerproeven? Bekijk hier de terugblik video:

Bekijk hier een uitgebreide sfeerimpressie:
Foto credits: Ad Vereijken – Foto ID
Film credits: Jillis Lentjes – Lentjes Shots

Save the date: donderdag 17 november 2022
En nu? ACTIE, ACTIE, ACTIE!!
OVERZICHT NIEUWS