Jaarcongres HRM in de Overheid bestaat 10 jaar!

Donderdag 21 april 2022 viert het jaarcongres HRM in de Overheid haar 10e verjaardag in het congrescentrum Spant te Bussum. HRM in de Overheid is het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Tijdens deze jubileumeditie van HRM in de Overheid blikken we terug en kijken we naar de effecten van deze evolutie in positieve zin. De flexibele manier van werken in combinatie met digitalisering heeft alleen maar aan kracht gewonnen. Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?

Adviesraad
Het programma van deze jubileum editie wordt mede mogelijk gemaakt door onze adviesraad:

  • Paulien Huizenga, Adviseur met passie voor organisatieverandering en Directeur Bonte Bij
  • Lucas Swennen, Co-Owner, HappinessBureau Het HappinessBureau helpt organisaties bij het vergroten van het werkgeluk (www.happinessbureau.nl).
  • Antoinette Vriend, senior transformatie consultant, Omnifocus Business Solutions B.V. , gastauteur FlexNieuws m.b.t. Flex/Inhuur Overheid
  • Rob van Berlo, Adviseur ontwikkeling & implementatie (P&O), Gemeente Den Haag
  • Janine Jongepier, Secretaris van het College voor Arbeidszaken VNG, Secretaris werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties
  • Paul Bos, Afdelingshoofd Advies Zuiveren, Waterschap Aa en Maas. Aa en Maas wint Futurproof Award en werd in 2018 uitgeroepen tot Beste Overheidsorganisatie van 2018
  • Lisa Wouters, Directeur, Driessen
  • Frank Mester, Chief Digital Officer, MvR Digital Workforce

Congrespartners
Naast de adviesraad wordt het congres ook mogelijk gemaakt door onze partners. Onze vaste hoofdsponsor Driessen kan uiteraard niet ontbreken op deze jubileum editie van HRM in de Overheid. Directeur Lisa Wouters vertelt: “De nijpende tekorten op de arbeidsmarkt, hybride werken en de balans tussen flexibel en vast. De wereld van werk verandert snel en HR in de overheid maakt zich op voor spannende nieuwe uitdagingen. Hoe blijf ik een aantrekkelijk werkgever? Hoe vind en bind ik nieuwe medewerkers? En hoe blijven we met elkaar verbonden op afstand? Ik denk dat HRM de sleutel tot een succesvolle overheid van de toekomst is.”

Ook partners Appical, Hellopublic en SkillsTown zijn al jaren een vaste waarde voor het congres. Bekijk hier al onze congrespartners.

Over HRM in de Overheid
Tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid ben je in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor jou. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Het indienen van een programmasuggestie of inspirerende praktijkcase kan nog tot 21 januari, klik hier voor meer informatie en dien je suggestie in.

Tip: Meld je aan voor 21 januari en ontvang € 100,- early bird korting. Schrijf je hier in.

OVERZICHT NIEUWS