5 jarig jubileum voor congres Projectmanagement in de Zorg

Op dinsdag 17 mei 2022 viert het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg het 5 jarig jubileum in het congrescentrum Spant te Bussum. Het congres is succesvol als hét congres voor en door projectprofessionals werkzaam in de care en cure. Als bezoeker ben je in één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg. CKC Seminars organiseert het congres in samenwerking met Stichting Projectmanagement in de Zorg.

Vijf jaar geleden is het congres opgezet door Stichting Projectmanagement in de Zorg om projectmanagement binnen de gezondheidszorg op de kaart te zetten en de professionaliseren. Vijf jaar later is die behoefte er nog steeds. Dit jaar is het centrale thema: “Projectmanagement in de Zorg: In goede harmonie”.
Stichting Projectmanagement in de Zorg is het platform voor én door zorgprofessionals, projectmanagers, bestuurders en managers van zorgorganisaties die ook menen dat beter projectmanagement resulteert in (nog) betere zorg.

Adviesraad
De adviesraad adviseert bij de opzet van het programma. De adviesraad bestaat uit:

  • John van Rouwendaal, Voorzitter van Stichting Projectmanagement in de Zorg en Project & Portfolio Manager bij Amsterdam UMC
  • Sirkka Wilbrink, Project-coach en Organisatie-antropoloog, Strategie Ontwikkelaar bij Koraal
  • Rianne Elderhuis, Interimmanager in de ouderenzorg, (verander-)manager, projectleider, stress en burnout coach, Adelant
  • Frank Neef, Projectmanager Organisatie Ontwikkeling & Innovatie, Ipse de Bruggen
  • Marloes van Roosendaal, Experts & adviseur digitale zorg, Wolv Digital
  • Francisca Rink-Post, Projectadviseur, TriviumMeulenbeltZorg
  • Claudia van der Velden, Manager projecten, Amphia

Congrespartners
Naast de adviesraad wordt het congres ook mogelijk gemaakt door onze partners. Onze vaste partners Improven en Amsterdam UMC zijn uiteraard ook weer betrokken bij de opkomende jubileum editie. Mocht jouw organisatie nog interesse hebben in deelname, neem dan gerust contact op met Floor Bleijerveld via floor@ckc-seminars.nl voor meer informatie.

Deelnemen aan Projectmanagement in de Zorg?
Schrijf je in voor 1 februari en ontvang € 100,- early bird korting. Wil je bijdragen aan het programma? Dien dan een suggestie in via de call for papers voor 1 februari.

OVERZICHT NIEUWS