Nieuw! Sustainable Innovation Day

Op dinsdag 12 april 2022 vond de eerste editie van Sustainable Innovation Day plaats, een dag gericht op de duurzaamheidsuitdagingen en innovatie voor de (high) tech industrie. Dit congres organiseren we in samenwerking met de High Tech Campus Eindhoven. Op het congres hebben we samen met 150 deelnemers en 25 sprekers de duurzame ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen binnen de industrie sector besproken.

Samenwerking met High Tech Campus Eindhoven (HTCE)
De High Tech Campus heeft de ambitie om de meest duurzame campus te zijn in 2025. In de komende jaren wordt er hard gewerkt om deze droom werkelijkheid te laten worden door hun duurzaamheidsroadmap uit te rollen. Op deze manier hoopt de campus te laten zien dat innovatie en klimaat hand in hand kunnen gaan. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen.

Door deze visie is CKC Seminars in contact gekomen met de High Tech Campus. Samen hebben we onze handen ineen geslagen om een duurzaamheidscongres te organiseren voor de industrie sector. HTCE heeft de ambitie voor het duurzaamheidsbeleid gebaseerd op drie pijlers: ‘vriendelijk voor het klimaat’, ‘geweldige plek om te werken’ en ‘aanjager van innovatie’. Op deze manier wil HTCE niet alleen de meest duurzame campus worden, maar ook een slimme en gewilde plek om te werken. Hilde de Vocht legt uit: “De pijlers versterken elkaar. Als we succesvolle start-ups kunnen bouwen en laten bloeien, voelen de werknemers zich trots en blij. En als we hen kunnen koppelen aan andere bedrijven om ze zo verder te helpen, willen zij ons weer helpen met het behalen onze duurzame doelstellingen“. Meer informatie over de duurzaamheidsambities van HTCE.

Over Sustainable Innovation Day
Tijdens het congres Sustainable Innovation Day gaan professionals in gesprek over de duurzaamheidsuitdagingen en innovaties in de industrie sector. Deze uitdagingen en innovaties kunnen liggen op het gebied van klimaat, personeelsbeleid of innovatie, alle drie komen aan bod in het afwisselende programma. Het congres vond voor het eerst plaats op dinsdag 12 april 2022, en was een groot succes met 150 deelnemers en 25 sprekers. Op dinsdag 4 april 2023 zal de 2e editie plaatsvinden op de High Tech Campus in Eindhoven. Meer informatie over het congres vind je op de congreswebsite. Mocht je ideeën hebben voor het programma, mag je altijd contact opnemen met Rowi Kartner via rowi@ckc-seminars.nl

Ben je benieuwd welke congressen we nog meer organiseren? Neem dan een kijkje op ons congresportfolio. 

OVERZICHT NIEUWS