Terugblik events najaar 2023

Vol trots kijken wij terug op de congressen van het najaar! Graag danken wij onze sprekers, partners, adviesraad, locaties en deelnemers die hebben bijgedragen aan het succes van deze congressen.

In het najaar hebben de volgende congressen plaatsgevonden;

 • HRM in de Zorg, 17e editie, dinsdag 19 september
  Het jaarcongres vóór & dóór HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.
 • KCC Congres, 13e editie, donderdag 12 oktober
  Het KCC Congres is uitgegroeid tot het meest succesvolle en langstlopende congres op het gebied van klant contact centra binnen de overheid– en woningcorporatiesector.
 • HRM en het Onderwijs, 13e edtie, dinsdag 21 november
  Het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs tot voortgezet onderwijs en van beroepsonderwijs tot hoger beroepsonderwijs, wetenschappelijk onderwijs en kinderopvang.
 • Nationaal Sustainability Congres, 22e editie, donderdag 23 november
  Het Nationaal Sustainability Congres is inmiddels uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidscongres in Nederland. Het NSC is een begrip vóór en dóór duurzaam Nederland.

Wij kijken ernaar uit om in 2024 nog meer inspirerende bijeenkomsten te organiseren. Bekijk ons volledig congresportfolio om te zien wat er op de planning staat.

Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

OVERZICHT NIEUWS