Succesvol voorjaar 2024

PPM Jaarcongres – 28 februari 2024
Op 28 februari vond het PPM Jaarcongres plaats, een belangrijke gebeurtenis voor professionals op het gebied van Project Portfolio Management (PPM). Het congres bood een platform voor PPM-professionals om bij te tanken en de laatste ontwikkelingen te delen met collega’s. Het PPM Jaarcongres werd gekenmerkt door boeiende presentaties, interactieve sessies en waardevolle netwerkmogelijkheden.

HRM in de Overheid België – 28 maart 2024
Op 28 maart vond de 13e editie van HRM in de Overheid België plaats. Tijdens dit congres werden deelnemers geïnformeerd over de huidige transities in de arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, en de toekomst van HR en werk binnen de Federale overheid, Vlaamse overheid en lokale en provinciale besturen.

KCC Interactief – 10 april 2024
Op 10 april werd KCC Interactief georganiseerd, een masterclass waarin deelnemers inzicht kregen in klantgerichtheid, klantcontact en dienstverlening. De exclusieve setting bood inspiratie en kennis om direct binnen de eigen organisatie beter klantcontact te realiseren.

HRM in de Overheid Nederland – 18 april 2024
Op 18 april vond de 12e editie van HRM in de Overheid Nederland plaats. Dit jaarcongres is bedoeld voor HR-directie, teamleiders, adviseurs en andere overheidsmanagers die verantwoordelijk zijn voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid. Het congres bood een platform voor het delen van kennis en ervaringen.

Projectmanagement in de Zorg – 14 mei 2024
Op 14 mei werd het congres Projectmanagement in de Zorg georganiseerd. Dit evenement richtte zich op het verbeteren van projectmanagement binnen zorginstellingen, met als doel betere zorgverlening te realiseren. Het streven is om projectmanagement in de zorg toonaangevend te maken, zowel in non-profit als profit, binnen- en buitenland.

Test Automation Days – 29 en 30 mei 2024
Op 29 en 30 mei vonden de Test Automation Days plaats, een uniek tweedaags congres dat specifiek gericht is op testautomatisering. Met meer dan 300 internationale bezoekers tijdens voorgaande edities, heeft dit congres bewezen hét platform te zijn voor de testautomatiseringsgemeenschap. Deelnemers werden geïnformeerd over de nieuwste uitdagingen en ontwikkelingen in software testing en testautomatisering.

Wij zijn trots op de succesvolle organisatie van deze evenementen en kijken we uit naar toekomstige bijeenkomsten waar we opnieuw waardevolle kennis en ervaringen kunnen delen. Bekijk ons volledige congresportfolio om te zien wat er nog meer op de planning staat.

OVERZICHT NIEUWS