Doorganggarantie congressen CKC Seminars

Laatst bijgewerkt op 21-03-2022 – op basis van regelgeving vanaf 23 maart 2022.

Het organiseren van fysieke bijeenkomsten en congressen is gelukkig weer mogelijk! Vanuit CKC Seminars hopen en willen wij zo veel mogelijk fysiek ontmoeten op onze congressen, maar uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de landelijke maatregelen en ontwikkelingen. Bekijk hier de volledige richtlijnen voor evenementen vanuit de Rijksoverheid.

Vanaf 23 maart 2022 vervallen alle coronamaatregelen voor evenementen. Wat betekent dit voor onze congressen?

  • Alle evenementen zijn weer toegestaan. Onze congressen zullen dus weer volledig op locatie plaatsvinden.
  • Er is geen coronatoegangsbewijs, vaste zitplaats, 1,5 meter afstand of een mondkapje meer nodig.
  • Blijf wel de adviezen tegen verspreiding van corona volgen. Ook als u gevaccineerd bent of corona heeft gehad.

Het bovenstaande is volledig ingericht en afgestemd met onze congreslocaties, zodat we elkaar veilig en verantwoord kunnen ontmoeten. Wij gaan er daarom van uit dat wij elkaar fysiek kunnen ontmoeten op de geplande data. Echter, mocht dit niet mogelijk zijn, hebben we een back-up plan klaarliggen. Wij kunnen én willen niet afwachten; ondernemerschap, creativiteit en innovatie zit immers in ons DNA.

Doorganggarantie
Indien wij vanuit de overheid, door overmacht of andere geldende maatregelen, niet fysiek mogen ontmoeten of deze kwalitatief niet toereikend zijn, zijn er verschillende opties mogelijk. De eerste mogelijkheid is altijd het congres verplaatsen naar een latere datum, waarop fysiek ontmoeten hopelijk wel weer mogelijk is. We hebben gemerkt dat de kracht van fysiek ontmoeten vele male sterker is dan het online ontmoeten.

Mocht doorplaatsen geen reële optie meer zijn voor het congres, wordt er per congres gekeken wat de vervolgstappen zijn. Dit zal tijdig met de betrokken stakeholders besproken worden.
Voor alle opties geldt dat we uiteraard gaan voor de kwaliteit van het congres en veilig en verantwoord ontmoeten voorop staat. Op deze manier ligt het back-up plan klaar, zodat we maximaal resultaat en kwaliteit kunnen blijven borgen. Er geldt dus een doorganggarantie: we gaan sowieso door, op de geplande datum of op een later moment. Alle inschrijvingen worden dan kosteloos mee verplaatst. De betrokkenen worden (per congres) hier uiteraard tijdig van op de hoogte gesteld.

Je kunt je dus zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen!

Wat betekent dit voor jou, als sponsor/spreker/deelnemer?
Wij garanderen dat het congres doorgaat, hopelijk fysiek op de geplande datum, maar anders op een later moment. Wij brengen al onze stakeholders persoonlijk op de hoogte via de mail. Mocht je nog niets ontvangen hebben, neem dan gerust contact op met jouw contactpersoon of via 040-2146200.