Doorganggarantie congressen CKC Seminars

Het voorjaar staat voor de deur en we hopen zoveel mogelijk weer fysiek te ontmoeten, maar uiteraard zijn ook wij afhankelijk van de landelijke maatregelen en ontwikkelingen. Op dit moment past het virus zich aan, maar het team van CKC Seminars ook. Wij hopen nog steeds dat we elkaar fysiek mogen ontmoeten op de geplande data; het volledige congres is op 1,5 meter veilig en verantwoord ingericht met de locatie. Echter, we kunnen én willen niet afwachten; ondernemerschap, creativiteit en innovatie zit immers in ons DNA. Wij gaan door!

Doorganggarantie
Indien wij vanuit de overheid, door overmacht of andere geldende maatregelen, niet fysiek mogen ontmoeten of deze kwalitatief niet toereikend zijn, zijn er verschillende opties mogelijk. Welke optie van toepassing is, wordt per congres bepaald. Voor alle opties geldt dat we uiteraard gaan voor de kwaliteit van het congres en veilig en verantwoord ontmoeten voorop staat.

Opties voor doorgang:

  1. We gaan het congres verplaatsen naar een latere datum, waarop fysiek ontmoeten hopelijk wel weer mogelijk is.
  2. Indien het congres reeds verplaatst is en nogmaals verplaatsen geen mogelijkheid (meer) is, garanderen wij dat het congres online plaatsvindt. We maken dan gebruik van het Online Kennis Platform.

Op deze manier ligt het back-up plan klaar, zodat we maximaal resultaat en kwaliteit kunnen blijven borgen. Er geldt dus een doorganggarantie: we gaan sowieso door, of op een later moment of online. Alle inschrijvingen worden dan kosteloos mee verplaatst. De betrokkenen worden (per congres) hier uiteraard tijdig van op de hoogte gesteld.

Je kunt je dus zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen!

Exclusief Online Kennis Platform
Juist in deze complexe tijd blijven we omdenken en kansen creëren.  Met de samenwerking met SCOOCS.co bieden we een Exclusief Online Kennis Platform vóór & dóór onze deelnemers, sprekers en sponsoren. Op deze manier kunnen we – net als bij een fysiek congres – doelgroepen inhoudelijk blijven verbinden en zorgen voor: kennis maken, kennis delen en kennis overdracht. Lees hier meer over onze samenwerking met SCOOCS.co.

Binnen dit platform voegen we natuurlijk ook de nodige interactie en #kennismetbeleving toe. Het platform gaat een maand voor congres open en is tot een maand na het congres te bezoeken. Het platform zal te allen tijden worden ingezet voor het congres, ook als het congres fysiek doorgaat.

Het platform is inclusief:

  • 100% online live programma, inclusief alle plenaire en parallelle sessies.
  • Programmavoorkeur/agendabeheer
  • Virtuele beursvloer met stands en stand bemanning
  • Netwerken, matchmaking, 1-op-1 gesprekken
  • Kennis- en mediabank
  • En nog veel meer.

Uiteraard is het platform, en de content, beveiligd en ingeregeld volgens de AVG richtlijnen. U ontvangt een mail met inloggegevens zodra het platform live is.

Wat betekent dit voor jou, als sponsor/spreker/deelnemer?
Wij garanderen dat het congres doorgaat, hopelijk fysiek op de geplande datum, maar anders op een later moment of online vanuit huis. Wij brengen al onze stakeholders persoonlijk op de hoogte via de mail. Mocht u nog niets ontvangen hebben, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon of via 040-2146200.