Terugblik naar onze online events

In het voorjaar van 2021 zijn ook wij online gegaan met onze congressen. In deze complexe tijden zijn we vooruit blijven bewegen, blijven omdenken en kansen blijven creëren samen met onze partners. Dit heeft geresulteerd in het Online Kennis Platform, lees hier meer over het platform. Tot op heden hebben we vijf online congressen georganiseerd, namelijk:

Vanuit deelnemers, sprekers en partners hebben we enthousiaste reacties ontvangen op het platform. Het volledige programma was online te volgen. Keynote sprekers werden verwelkomd in een studio op locatie, vanuit daar werd hun sessie uitgezonden via het platform. Sprekers van parallel sessies verzorgden hun presentatie vanuit huis en zochten de digitale interactie op. Sponsoren waren ook aanwezig op de digitale beursvloer.

Vooruit bewegen
Hoewel we enthousiaste reacties hebben gehad op het platform, kan het uiteraard niet tippen een fysiek ontmoeten. De chemie, sfeer en het enthousiasme dat ontstaat op een congresdag is uniek. De kracht van fysiek ontmoeten is sterker dan ooit. Daarom blijven wij uit gaan van fysiek ontmoeten. We verwachten dat fysieke congressen dit najaar weer mogelijk zijn. We zien wel ruimte voor blended learning, een combinatie van online en offline kennis delen. Hiervoor hebben we een samenwerking met SkillsTown, en hebben we al verschillende webinars opgenomen.

Ben je benieuwd welke congressen op de planning staan? Neem dan een kijkje op op ons congresportfolio.

OVERZICHT NIEUWS